Horoscop


Berbec

Sunteţi plin de energie în această perioadă şi, drept urmare, veţi fi tentat să vă alăturaţi partenerului în orice activitate. Apelaţi la meditaţie pentru a înţelege mai clar anumite aspecte; e posibil ca, analizând evenimentele din trecut, să reuşiţi să vă creaţi o imagine clară despre ceea ce va urma. Calculaţi-vă bine bugetul înainte de a ajuta pe cineva cu un împrumut.

Taur

Situaţia financiară vă cam nemulţumeşte, dar nu este cazul să aveţi o discuţie cu partenerul pe această temă. Chestiunile se vor rezolva, aşa că nu are rost să vă complicaţi. Fiţi prudent cu persoanele de sex opus, indiferent cât de tentante sunt. În rest, iniţiativele din această perioadă se vor dovedi de succes, căci perseverenţa de care daţi dovadă este apreciată la toate nivelurile.

Gemeni

Nevoia de comunicare va fi accentuată în această perioadă, aşa că aţi putea discuta cu partenerul pe marginea proiectelor de viitor. Pregătiţi-vă să fiţi alături de un prieten, căci este posibil ca acesta să se confrunte cu o problemă financiară sau sentimentală. Încercaţi să fiţi mai atent, mai conciliant la serviciu, eforturile dv. vor fi răsplătite în scurt timp de tot colectivul.

Rac

Este posibil să aveţi ocazia să obţineţi nişte bani dintr-o activitate de colaborare. Un proiect mai vechi ar putea prinde contururi reale. Sentimentele dv. vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi dorinţa de a domina, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. La locul de muncă, daţi dovadă de multă iniţiativă, stârnind invidia unor colegi.

Leu

Entuziasmul afectiv este la limita superioară, aşa că petrecerea timpului liber în compania partenerului va fi o plăcere. Din păcate, pe plan profesional, nu va fi aşa cum vă doriţi. Relaţia cu colegii va fi cam agitată şi veţi avea parte de obstacole oarecum neaşteptate. Traversaţi o perioadă în care aveţi toate şansele să vă construiţi o stabilitate financiară pe termen lung.

Fecioară

Aţi putea face unele mici schimbări în aspectul dv. fizic, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit. Interesul dv. pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obişnuit în această perioadă. Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie sau să începeţi o activitate extraprofesională pe care o aveaţi în plan de ceva timp. Puteţi să vă bazaţi pe sprijinul partenerului.

Balanţă

Încercările de a vă impune punctele de vedere nu vor face decât să tensioneze relaţia dv. sentimentală. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine şi nu veţi avea de ce să vă plângeţi. Încercaţi să evitaţi manifestările impulsive la serviciu; în caz contrar, veţi avea o perioadă obositoare. Un mic câştig suplimentar vă va face să încheiaţi săptămâna cu zâmbetul pe buze.

Scorpion

Colaborările v-ar putea aduce unele satisfacţii în plan material, dar va fi nevoie de eforturi pentru a le realiza. În această perioadă sunteţi mai impulsiv şi riscaţi să aveţi tot felul de neînţelegeri cu cei din jur. Pe cât posibil, cenzuraţi-vă pornirile critice, care nu vor face decât să încurce lucrurile. Sunteţi pe un drum greşit şi s-ar putea să aveţi neplăceri şi pe plan sentimental.

Săgetator

Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil ca partenerul să se confrunte cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta şi pe dv. într-o bună măsură; n-ar fi exclus să vă acuze de lipsă de tact. Sunteţi dornic să vă implicaţi în tot felul de activităţi, căci forma fizică vă permite. Ţineţi cont, totuşi, că nu v-aţi mai relaxat de mult timp şi nu exageraţi.

Capricorn

Veţi avea o săptămână norocoasă, în care vi se vor întâmpla lucruri pe care vi le doreaţi de mult. Sunteţi la locul potrivit în momentul potrivit şi aveţi şansa de a intra în contact cu o persoană care vă deschide noi orizonturi. Dacă vă confruntaţi cu necesitatea de a lua o decizie dificilă, nu ezitaţi să vă consultaţi cu partenerul. Fiţi precaut în relaţiile cu persoanele de sex opus.

Vărsător

Relaţia cu cei din familie va fi tensionată şi ar fi de dorit să daţi dovadă de mult calm. Colaborarea cu colegii evoluează excelent, aceştia fiind de partea dv. în tot ce faceţi. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activităţi sociale care vă vor da posibilitatea de a vă relaxa. Încercaţi să nu faceţi cheltuieli exagerate, pentru că puteţi să vă destabilizaţi bugetul.

Peşti

Vă veţi implica într-o activitate nouă, care vă va obliga la un efort susţinut. Din fericire, starea fizică vă permite să vă puneţi ideile în practică. Veţi primi propuneri de colaborare deosebit de interesante şi ar fi păcat să nu le luaţi în seamă. Partenerul vă va oferi sprijinul necondiţionat. Puteţi avea mai multă încredere în sfatul prietenilor, mai ales în ceea ce priveşte chestiunile profesionale.