Horoscop


Berbec

Mintea dv. se dovedeşte a fi deosebit de eficientă, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi. Aţi putea iniţia o activitate mai deosebită; rezultatul nu se va lăsa prea mult aşteptat. Din păcate, banii nu vă vor rămâne prea mult în buzunar. Veţi face şi cheltuieli pentru sufletul dv., ceea ce vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. O bună parte a timpului liber o dedicaţi partenerului.

Taur

La începutul săptămânii viitoare este posibil să aveţi parte de un câştig ce vă va permite să vă echilibraţi pentru un timp situaţia financiară. În cazul în care doriţi să cumpăraţi un obiect mai scump, consultaţi-vă cu partenerul. Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale sau aţi putea lua decizii în unele probleme delicate.

Gemeni

Sunteţi foarte nerăbdător să finalizaţi un lucru important, însă ar fi de dorit să mai amânaţi acţiunea câteva zile, până când conjunctura astrală vă va fi favorabilă. Fiţi atent la detalii, în tot ce faceţi, dacă doriţi să aveţi succes. Persoana iubită are nevoie de mai multă tandreţe. Cineva din familie va avea o realizare. Cei din jur vă apreciază, dar nu sunt dispuşi să vă acorde sprijinul de care aveţi nevoie.

Rac

Este posibil să vi se propună o colaborare care vă va trezi interesul, dar nu vă grăbiţi să daţi un răspuns. N-ar fi rău să ţineţi cont de sfaturile prietenilor. În sfera relaţiilor sociale, este posibil să se producă unele mici schimbări; nu trebuie să aveţi emoţii, căci până la urmă vă vor avantaja. Nişte bani vă vor intra în buzunar, ceea ce va contribui la echilibrarea bugetului familiei.

Leu

Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar până la sfârşitul intervalului veţi reuşi să vă echilibraţi. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi, căci o rudă apropiată vă va anunţa o mică realizare. Energia fizică este mare şi vă permite să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. Posibilităţile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu vor lipsi.

Fecioară

Se va ivi o bună ocazie să finalizaţi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru vă va îmbunătăţi starea de spirit, mai ales că aveţi de făcut o investiţie importantă de timp şi nervi. N-ar fi rău să acordaţi mai multă atenţie modului în care doriţi să cheltuiţi banii. De asemenea, ar fi de dorit să vă ocupaţi ceva mai mult de relaţia cu partenerul de viaţă.

Balanţă

Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. Ceva mai multă atenţie ar fi bine să acordaţi sănătăţii, mai ales la începutul săptămânii viitoare.

Scorpion

Aveţi o părere excelentă despre propria persoană, ceea ce vă ajută să vă prezentaţi în orice împrejurare într-o lumină favorabilă, care va atrage la rândul ei admiraţia celor din jur şi aprecieri sincere pentru valoarea pe care o reprezentaţi. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă.

Săgetator

Dacă doriţi să iniţiaţi un nou proiect la serviciu sau o investiţie în cămin, ar fi bine să daţi dovadă de perseverenţă. Traversaţi o perioadă bună, în care aţi putea realiza lucruri deosebite, cu condiţia să faceţi fiecare pas cu chibzuinţă. Aveţi grijă ce discutaţi şi în ce cercuri vă învârtiţi, fiindcă un coleg de serviciu v-ar putea crea unele probleme. Relaţia cu partenerul de suflet se va îmbunătăţi.

Capricorn

În plan social se ivesc tot felul de situaţii a căror rezolvare va cere timp şi un plus de răbdare. Nu luaţi decizii înainte de a vă consulta cu cineva de încredere. Vă preocupă în mod special problemele care există în familia dv., mai ales în relaţia cu partenerul. Căutaţi soluţii pentru a le rezolva, căci şansa este de partea dv. În plus, nu trebuie să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii, şi totul va fi OK.

Vărsător

Din nou situaţia financiară va reveni în atenţia dv. Este posibil ca o sumă importantă să fie blocată şi să nu puteţi intra în posesia ei. Aveţi o mulţime de lucruri pe care doriţi să le faceţi, şi numai gândul la ele vă va obosi, cu atât mai mult cu cât nu veţi găsi pe cineva cu care să împărţiţi treaba. Timpul liber ar putea fi folosit pentru a face o vizită sau a ieşi undeva împreună cu partenerul.

Peşti

În această perioadă va trebui să faceţi unele compromisuri, idee ce nu vă surâde, dar altfel nu se va putea. Din fericire, comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine, şi acest lucru vă va ajuta în discuţiile pe care le veţi avea. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă; cel mai bine ar fi ca deocamdată să amânaţi luarea unei decizii.