Horoscop


Berbec

În cuplu, comunicarea este din ce în ce mai bună, iar dv. şi persoana iubită reuşiţi să cădeţi foarte repede de acord asupra unor lucruri din cauza cărora v-aţi certat până acum. Amândoi sunteţi mult mai concilianţi şi mai dispuşi să faceţi compromisuri. Cu banii staţi bine, în principiu, însă, dacă vă lăsaţi cuprins de febra cumpărăturilor, atunci situaţia va fi cu totul alta.

Taur

La serviciu vă descurcaţi foarte bine cu sarcinile pe care le aveţi de rezolvat şi reuşiţi să găsiţi soluţii practice la problemele cu care vă confruntaţi. Sunteţi capabil să faceţi faţă situaţiilor neprevăzute, pentru că aveţi o capacitate de adaptare uimitoare şi sunteţi extrem de creativ. Aveţi parte de satisfacţii în relaţiile cu partenerul, care vă dovedeşte cât vă este de loial.

Gemeni

Încercaţi să vă eliberaţi de stresul acumulat din cauza unor probleme profesionale şi să vă concentraţi atenţia asupra relaţiei dv. sentimentale. Fiţi mai tandru şi mai afectuos cu persoana iubită, fără să vă mai faceţi tot felul de griji. Vă confruntaţi cu nişte complicaţii. Aveţi senzaţia că nu sunteţi apreciat la adevărata valoare şi vă gândiţi chiar să faceţi nişte schimbări cu adevărat majore în viaţa dv.

Rac

Încercaţi să fiţi mai optimist şi să priviţi lucrurile dintr-o perspectivă mai amplă. Nu vă cramponaţi de tot felul de idei preconcepute, ci încercaţi să fiţi mai deschis şi să acceptaţi să schimbaţi unele lucruri în viaţa dv. În plan sentimental, veţi primi tot ceea ce aşteptaţi, cu condiţia să oferiţi la fel de mult. Unele posibile probleme de sănătate, către sfârşitul intervalului.

 

Leu

Nu vă puteţi concentra la nimic, prin urmare, căutaţi scuze ca să nu vă implicaţi în vreun proiect de care depind veniturile dv. imediate. Sunteţi neatent şi superficial, iar această atitudine nu se potriveşte deloc cu sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit la serviciu. E posibil să intraţi în posesia unei informaţii cu adevărat importante, pe care însă nu este momentul să o folosiţi deocamdată.

Fecioară

Discuţiile se leagă extrem de greu, din cauza suspiciunilor cu care priviţi pe toată lumea. Orice informaţie care vă este transmisă, chiar şi de persoane de toată încrederea, este analizată cu prea multă exigenţă şi reticenţă, pentru că nu vreţi să vă bazaţi pe ceva neverificat. Acasă aţi putea demara unele mici schimbări, pe care oricum vi le doreaţi de mai multă vreme.

Balanţă

Deşi îi aduceţi dovezi clare de afecţiune, partenerul se îndoieşte de ele şi vrea să-i demonstraţi altfel ceea ce simţiţi pentru el. Nu se mulţumeşte doar cu vorbe frumoase şi promisiuni, ci vrea să vadă că vă asumaţi şi anumite responsabilităţi. Din punct de vedere financiar, există unele nemulţumiri şi lipsuri care nu se pot rezolva atât de repede pe cât v-aţi dori.

Scorpion

Încă nu vă puteţi detaşa de un eveniment din trecut, care a avut efecte profunde asupra psihicului dv. Ori nu puteţi ierta sau uita, ori trăiţi încă din amintirile frumoase de odinioară, crezând că totul a rămas ca atunci. În week-end, în familie se va petrece un eveniment care vă va trezi interesul, dar în scurt timp se va dovedi că nu este ceva important pentru dv.

Săgetator

Este posibil ca unele tensiuni mai vechi să se acumuleze şi să răbufnească un scandal între dv. şi partenerul de cuplu. Încercaţi să nu mai alimentaţi acest conflict şi să vă reprimaţi pornirile şi reacţiile exagerate. Sunteţi în măsură să luaţi hotărâri excelente în gestionarea bugetului. Deciziile pe care le luaţi în ceea ce priveşte activitatea profesională trebuie gândite însă cu mult calm.

Capricorn

S-ar putea să vă contraziceţi cu unele persoane care nu vor fi de acord cu ideile dv., dar nu trebuie să vă supăraţi, pentru că ele nu intenţionează să se certe, ci doar să îşi susţină propriile păreri. Până la urmă lucrurile vor intra pe făgaşul normal, iar echilibrul dv. va fi deplin, deoarece la locul de muncă vă consolidaţi poziţia câştigată cu atâta efort, iar partenerul vă e alături în tot ce faceţi.

Vărsător

Iniţiativele în domeniul financiar nu sunt indicate, mai ales dacă vizează sume mari. Inspiraţia de care daţi dovadă vă permite să găsiţi soluţii pentru unele din problemele personale. Partenerul s-ar putea să fie oarecum nemulţumit, considerând că nu-i acordaţi suficientă atenţie. Încercaţi să îl trataţi cu mai multă înţelegere, dacă doriţi să aveţi o săptămână liniştită.

Peşti

La serviciu vă veţi bucura de aprecierea superiorilor ierarhici. N-ar fi exclus să vi se dea noi sarcini, semn că se mizează mult pe calităţile dv. profesionale. Dacă veţi da dovadă de superficialitate, nu veţi avea niciun avantaj, iar popularitatea dv. va scădea simţitor. Ţineţi cont că multe în viitorul dv. depind de conştiinciozitatea de care veţi da dovadă în această perioadă.