Horoscop


Berbec

Vă petreceţi mult timp despre gânduri, dat fiind că unele vise au rămas irealizabile. Sunteţi hotărât să vă stabiliţi noi obiective pe viitor, pentru îndeplinirea cărora veţi face eforturi majore. Sunteţi dornic să vă distraţi partenerul în week-end şi vă consumaţi destulă energie în acest sens. Capacitatea de a comunica în mod armonios cu cei din jur vă va ajuta în special la locul de muncă, unde veţi avea unele câştiguri.

Taur

Relaţiile cu cei din jur vor fi prioritare, şi asta întrucât sunteţi plin de energie şi dornic de comunicare. Activităţile în aer liber vor avea o însemnătate anume, pentru că  vor contribui considerabil la îmbunătăţirea stării de spirit. Veţi suferi unele modificări de comportament, care vor fi apreciate îndeosebi de cei apropiaţi. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi noi şi dedicaţi-vă sarcinilor de serviciu.

Gemeni

În plan profesional, lucrurile par a fi destul de clare. Vă veţi confrunta cu o problemă minoră, care vă va determina să descoperiţi noi metode de a vă îmbunătăţi situaţia la locul de muncă. În week-end, vă veţi surprinde partenerul cu atitudinea dv. romantică. Evitaţi timiditatea. În cazul în care vă doriţi să începeţi o activitate extraprofesională, nu ar strica să cereţi unele garanţii.

Rac

Atitudinea pozitivă vă va ajuta să vă menţineţi echilibrul atunci când lucrurile devin tensionate din cauza unui membru al familiei. Veţi face o investiţie minoră, care vă va schimba însă uşor perspectivele pe viitor. Evitaţi pe cât posibil orice asociaţii sau parteneriate, în special cu apropiaţii. Sunteţi în măsură să faceţi unele schimbări favorabile, în special în plan sentimental.

Leu

Aveţi ocazia să vă daţi seama de tot ceea ce vă doriţi să faceţi în plan profesional. Va trebui să fiţi mai indulgent, şi asta pare să fie o sarcină destul de grea, întrucât aveţi tendinţa de a exagera. Evitaţi să vă asumaţi anumite responsabilităţi, deoarece vă puteţi confrunta cu unele situaţii incomode. Încercaţi să ascultaţi problemele celor din jur şi să contribuiţi, în măsura în care puteţi, la soluţionarea acestora.

Fecioară

Sunteţi pus în situaţia de a transmite câteva mesaje unei persoane dragi şi de a onora unele promisiuni mai vechi. Sunteţi destul de productiv şi satisfăcut pe parcursul intervalului, şi asta vă poate ajuta să vă restabiliţi starea de echilibru emoţional, după o perioadă plină de provocări. Latura dv. competitivă vă permite să câştigaţi ceva bani în plus la începutul săptămânii viitoare.

Balanţă

Lucrurile pe care le-aţi făcut în ultimele luni vă ajută să vă creaţi un nou nivel de rezistenţă şi înţelegere şi, totodată, vă conferă mai multă încredere şi determinare. Cineva apropiat vă va acorda sprijinul într-o problemă delicată. În cazul în care vă veţi hotărî să participaţi la o întrunire, se vor ivi oportunităţi de a relaţiona cu oameni interesanţi. Contribuţia în cadrul unei întâlniri vă va spori reputaţia.

Scorpion

Constrângerile vor juca un rol cheie şi veţi obţine rezultate immediate, în cazul în care vă veţi apropia mai mult de cineva. Veţi face o achiziţie de valoare, care vă va aduce satisfacţie. În week-end, încercaţi să controlaţi o situaţie emoţională şi eventual să vă recâştigaţi echilibrul spiritual. Indiferent de reacţia dv., veţi avea parte de rezultate favorabile. Pe plan profesional, lucrurile stau mulţumitor.

Săgetator

Ar fi indicat să vă păstraţi gândurile echilibrate şi să găsiţi puterea de a pune capăt unui conflict mai vechi cu o persoană de sex opus. Acest lucru se poate  să fie benefic în cele din urmă. La locul de muncă, evitaţi orice discuţie în contradictoriu cu superiorii, chiar dacă aveţi dreptate. Simţiţi nevoia de activitate fizică şi, chiar dacă nu e neapărat necesar, hotărâţi să faceţi unele modificări în cămin.

Capricorn

Veţi avea nevoie de puţin timp pentru a reflecta asupra unor modificări pe care doriţi să le faceţi în viitorul apropiat. Este o perioadă ideală pentru a stabili noi obiective de parcurs. Aveţi nevoie de ceva timp pentru a vă decide cu privire la ceea ce vreţi să faceţi. Evitaţi să vă folosiţi de şantaj emoţional, întrucât vă veţi confrunta cu unele divergenţe. Fiţi pregătit să vă modificaţi percepţiile.

Vărsător

Trebuie să renunţaţi la unele activităţi, sau să le amânaţi. Percepţiile vă vor restricţiona unele sarcini, prin urmare nu v-ar strica puţină meditaţie pentru a vă îmbunătăţi starea de spirit. Colaborările se pot dovedi destul de profitabile în această perioadă. În plan profesional, va trebui să faceţi eforturi majore pentru a realiza tot ceea ce v-aţi propus sau vi s-a dat să faceţi

Peşti

Vă veţi confrunta cu unele provocări, de aceea este bine să rămâneţi ferm cu privire la deciziile pe care le-aţi luat. Este bine să vă amintiţi că starea interioară este cea mai importantă, şi nu percepţia celorlalţi. Spre sfârşitul intervalului, prioritară va fi persoana iubită, pe care o trataţi cu afecţiune. Pot apărea unele divergenţe la locul de muncă, aşa că ar fi bine să vă păstraţi calmul.