Gratis la Internet


 Consilierii locali au aprobat zilele trecute un contract de colaborare încheiat de Primăria Caransebeş cu Compania RCS&RDS, în baza căruia cetăţenilor municipiului, precum şi celor care vizitează oraşul li se oferă acces liber la reţeaua de Internet. Astfel, vor exista 21 de spaţii, situate în zone de agrement, parcuri şi parcări. Conform contractului, RCS&RDS asigură echipamentele şi mentenanţa, iar Primăria – accesul la reţeaua electrică şi consumul de energie. În acest fel, indiferent de oră, orice caransebeşean va putea accesa gratuit spaţiul virtual. (C. Senco)

Întrunit în şedinţă extraordinară în data de 7 octombrie, Consiliul Local Caransebeş a aprobat un contract de colaborare încheiat între Primăria municipiului şi Compania RCS&RDS, în baza căruia cetăţenilor municipiului şi celor care vizitează oraşul li se oferă acces liber la reţeaua de Internet. „Sunt 21 de spaţii agreate de noi şi partenerii de la RCS&RDS în zone de agrement, parcări, parcuri. Potrivit contractului, compania asigură echipamentele, mentenanţa, iar Primăria asigură accesul la reţeaua electrică şi consumul de energie. Parteneriatul este util tuturor caransebeşenilor, care, indiferent de oră, pot accesa gratuit spaţiul virtual”, a spus primarul Ion Marcel Vela.

Astfel, cele 21 de spaţii unde accesul la Internet va fi liber sunt: piaţeta din cartierul Balta Sărată, intersecţia Eroilor din zona BCR, Piaţa Revoluţiei, Centrul civic, Piaţa Sfântul Gheorghe de pe strada Muntele Mic, parcul şi Spitalul Municipal de Urgenţă, Piaţa Traian Doda – intersecţie cu Strada Ardealului, piaţeta din cartierul Ţiglărie, piaţeta de la Izvorul Maria din cartierul Cazărmii, intersecţia şi piaţeta de la Liceul Pedagogic, piaţeta şi Biserica din cartierul Pipirig, Parcul G-ral I. Dragalina, Parcul Teiuş, Piaţa Miron Cristea şi Centrul civic, la intersecţia drumurilor spre Timişoara cu Reşiţa, în zona piaţetei fântânii de la Gară, în Piaţa Agroalimentară Centrală, la Târgul de animale de pe strada Subdeal şi în zona intersecţiei străzilor T. Vladimirescu cu M. Eminescu şi Moise Groza.

Carmen SENCO