3 puncte în deplasare, „în zece” 1


fotbalJiul Rovinari – FC Caransebeş 0-1 (0-0)

FC Caransebeş îşi continuă seria de meciuri foarte bune, traversând una dintre cele mai spectaculoase perioade din istoria clubului. Astfel, vineri, 11 octombrie, în cadrul etapei a VIII-a a Seriei a IV-a a Ligii a III-a, gugulanii au jucat în deplasare la Jiul Rovinari, după o partidă extrem de dificilă, în runda precedentă, cu Vulturii Lugoj, joc pe care l-au câştigat cu 2-1.

Caransebeşenii se aşteptau la un meci greu, având în vedere că gazdele au pierdut un singur joc din cele şapte disputate până acum, însă doar începutul partidei a fost echilibrat. Cu timpul, caransebeşenii s-au instalat la cârma jocului, însă nu au reuşit decât să-şi treacă în cont câteva ocazii, prin Şandru, Constantinescu şi Negoescu. Din păcate pentru gugulani, echilibrul numeric s-a rupt în finalul primei reprize, după ce Dubei a văzut al doilea „galben”, în urma unui fault.

În aceste condiţii, în partea doua, oaspeţii s-au apărat organizat, preferând arma contraatacurilor tăioase, care, până la urmă, s-a dovedit câştigătoare pentru gugulani. În minutul 76, Firan a centrat de pe stânga, Şandru a preluat în careu, a rezistat la primul fault, însă a cedat după cea de a doua intervenţie neregulamentară a fundaşilor adverşi, obţinând un penalty clar, la care nici gorjenii nu au protestat. Lovitura de pedeapsă care a dus la înscrierea unicului gol al partidei a fost executată precis de Artean.

După opt etape, FC Caransebeş se află pe locul I al clasamentului, alături de FC Hunedoara. (S. Rogoz)

Mai multe amănunte puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului, care va apărea pe piaţă joi, 17 octombrie.


Un gând despre “3 puncte în deplasare, „în zece”

  • Petru Fuchs

    Criteriul departajarii echipelor aflate la egalitate de puncte se aplica in liga a 3 -a doar dupa ultima etapa a campionatului si numai in cazurile echipelor care promoveaza sau retrogradeaza. Pana atunci, departajarea se face in acest caz prin diferenta de golaveraj. FC Caransebes este pe locul 2!!!

Comentariile sunt închise.