Fraţii Baltariu de la C.S.M. Caransebeş, rezultate excelente la ŞiriaLa sfârşitul săptămânii trecute, în judeţul Arad a avut loc Concursul de alergare montană Şiria Winter Trail, competiţie aflată la ediţia cu numărul 3, la care au participat şi doi tineri de la Clubul Sportiv Municipal Caransebeş, antrenaţi de Călin Dragomir.
Cursa de 6 km a fost câştigată de Mihai Baltariu, în vârstă de 16 ani, iar în cea de 15 km, fratele său, Ionuţ Baltariu, a obţinut o adevărată performanţă, clasându-se pe locul 5 la general şi ocupând prima poziţie la categoria de vârstă 18-24 ani.
„Ionuţ, fratele mai mic al lui Mihai Baltariu, a sosit pe locul 5, el fiind învins doar de sportivi de înaltă performanţă, mult mai în vârstă decât el, având peste 30 de ani, el împlinind 14 ani în ianuarie. Ca să vă faceţi o imagine a acestei probe, câştigătorul de la 15 km chiar a fost în lotul României la Campionatul Mondial de Ultramaraton Montan”, ne-a spus Călin Dragomir.
El s-a declarat foarte mulţumit de cei doi fraţi, iar în ceea ce priveşte concursul, acesta a fost extrem de bine organizat.
„Aceasta a fost doar una dintre cele trei competiţii care au loc la Şiria, urmând încă două concursuri, unul în primăvară şi celălalt în vară. La acesta a trebuit să particip doar cu copii cu vârsta de peste 14 ani, cei mici, între 10 şi 12 ani, rămânând acasă”, a mai spus Călin Dragomir.
În ceea ce o priveşte pe cunoscuta atletă Liliana Dragomir, aflată în cantonament la Iten, în Kenya, tehnicianul de la C.S.M. Caransebeş ne-a informat că antrenamentele ei se desfăşoară foarte bine, în data de 9 martie va pleca şi el în Africa, urmând ca în 24 martie cei doi să se întoarcă împreună în România.
Sorin ROGOZ