FC Caransebeş se întăreşte pentru Liga a II-a


andrei dicu.jpgPromovarea clubului gugulan în eşalonul secund al fotbalului românesc presupune, indiscutabil, transferarea unor jucători de valoare şi cu experienţă, care să facă faţă exigenţelor impuse de Liga a II-a. În acest sens, staff-ul caransebeşean a anunţat că, odată cu aducerea antrenorului Sorin Bălu, va veni la formaţia din municipiu şi „Legiunea Becicherecu Mic”, căreia i se vor alătura Cătălin Ponor şi Alexandru Manea de la Gloria Arad, precum şi Valentin Coca şi Fabian Himcinschi de la Poli Timişoara.

În ultima perioadă, conducerea clubului a purtat discuţii şi cu alţi jucători, în acest moment managerul Sorin Boiangiu confirmând venirea lui Andrei Dicu (foto), fostul căpitan al celor de la Minerul Motru, care va parafa înţelegerea verbală în ziua reunirii lotului. Fundaşul central are 27 de ani şi în perioada junioratului a fost la un pas de a ajunge la Sheriff Tiraspol.

Un alt jucător care este dat ca sigur în viitorul lot al gugulanilor este Carol Taub, în vârstă de 21 de ani, atacantul celor de la Auto Timişoara, jucător care a refuzat în trecut prim-divizionara Gaz Metan Mediaş şi a fost dorit de Gigi Mulţescu la Dinamo şi la Astra.

Staff-ul caransebeşean – ne-a mai spus Sorin Boiangiu – se află în discuţii avansate şi cu atacantul Octavian Drăghici, în vârstă de 29 de ani, de la FC Olt, dar şi cu preparatorul fizic Mihai Alexandru, de la Poli Timişoara.

Au plecat sau vor pleca de la echipă în această vară Narcis Laurenţiu, Roberto Artimon, Andrei Dubei, Alexandru Ionescu, Bogdan Roiu, Bogdan Steop, Alexandru Vlăduţi şi Cosmin Negoescu.

Reunirea lotului FCCaransebeş va avea loc luni, 14 iulie.

Sorin ROGOZ