FC Caransebeş, meci hotărâtor pentru definitivarea lotului


ACS Poli Timişoara – FC Caransebeş 1 – 0 (1 – 0)

Miercuri, 20 august, de la ora 20, sub lumina reflectoarelor Stadionului „Dan Păltinişanu”, FC Caransebeş a jucat returul cu ACS Poli Timişoara, după ce, în meciul de pe arena din Parcul Teiuş, cele două formaţii remizaseră, scor 0-0. Partida a fost ultima înainte de prezentarea oficială a lotului echipei gugulane, care va avea loc sâmbătă, 23 august, pe Stadionul Municipal din Caransebeş, atunci când băieţii antrenaţi de Sorin Bălu vor disputa cel de al doilea amical cu Metalurgistul Cugir, în meciul din deplasare ei fiind învinşi cu 3-2 de echipa ardeleană.

În prima repriză, iniţiativa a aparţinut timişorenilor, prima ocazie de a înscrie fiind semnată de Stavric, după care, în minutul 18, a fost rândul lui Carlos Eduardo să pună în pericol poarta apărată de Coca, însă goal-keeperul caransebeşean a reuşit să respingă în corner lovitura liberă.

Caransebeşenii puteau deschide scorul în minutul 24, însă centrarea în careu a lui Negoescu a fost trimisă peste poartă de Dârvaru.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 38, după o fază în care Carlos Eduardo l-a angajat în adâncime pe Stavric, care a trimis pe lângă Coca, în plasa laterală.

În repriza secundă, gugulanii au arătat mai multă determinare, astfel că în minutul 51 Precup a şutat din careu, mingea l-a lovit pe Dârvaru şi a ieşit în aut, dar putea să intre şi în poarta lui Pap, prins pe picior greşit.

În minutul 60, sârbul Stavric şi-a mai trecut în cont o ocazie, când, singur cu portarul Coca, a încercat un lob din lateral, nereuşit. Oaspeţii au replicat în faza imediat următoare, când Lupu a centrat, Negoescu a reluat cu capul, însă mingea a ocolit buturile porţii timişorene.

Gazdele au mai fost aproape de gol prin Lazăr, a cărui lovitură liberă executată din faţa careului caransebeşean a trecut puţin pe lângă vinclul porţii gugulane, oaspeţii replicând prin Lupu, al cărui şut de la distanţă nu şi-a atins însă ţinta.

Ultimele ocazii ale partidei au aparţinut caransebeşenilor Ganea şi Ologu, care şi-au testat şuturile de la distanţă, şi timişoreanului Popovici, al cărui „trasor” trimis de pe partea stângă a nimerit încheietura barelor.

Să mai spunem că, în minutul 77, Cânu de la gazde, apoi, în minutul 80, Dicu, de la caransebeşeni, au văzut al doilea „galben” şi, automat, cartonaşul roşu.

ACS Poli Timişoara: Pap, Belu, Cânu, Scutaru, Bălace, Boldea, Lazăr, Poparadu, Kneeshaw, Stavric, C. Eduardo. Au mai intrat: Todorov, Dragu, Nanu, Popovici, Bărbuţ, Trandu, Ov. Popescu şi Keita. Antrenor, Dan Alexa.

FC Caransebeş: Coca, Muscă, Goşa, Barbu, Manea, Săulescu, Precup, Artean, Poiană, Negoescu, Dârvaru. Au mai jucat: Rusu, Dicu, Ad. Ganea, Centea, Muscalu, Ologu, Himcinschi şi Lupu.

Sorin ROGOZ