Noi suntem FC Caransebeş!


caransebes lot a
FC Caransebeş – Metalurgistul Cugir 3-2 (2-2)
În prezenţa câtorva sute de spectatori – în tribună luând loc şi primarul municipiului, Marcel Vela, viceprimarul Filip Strejariu, precum şi city-managerul Nicolae Borcean –, sâmbătă, 23 august, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş a avut loc partida „retur” dintre FC Caransebeş şi Metalurgistul Cugir, în amicalul disputat cu o săptămână în urmă echipa ardeleană impunându-se cu scorul de 3-2. Înainte de disputarea ultimului meci de verificare dinaintea începerii sezonului 2014-2015 al Ligii a II-a, care va debuta sâmbătă, 30 august, când pe Stadionul Municipal va veni Olimpia Satu Mare, conducerea clubului caransebeşean a organizat o festivitate în care a fost prezentat oficial lotul cu care gugulanii vor aborda viitorul campionat.
Lotul complet al echipei FC Caransebeş are 23 de jucători, doar şase din formaţia care a promovat în Liga a II-a mai rămânând la echipa din municipiu. În continuare vă prezentăm lotul complet:
Portari: Valentin Coca, Octavian Rusu, Cătălin Bujor;
Fundaşi: Alexandru Manea, Mario Muscă, Gheorghe Goşa, Radu Barbu, Andrei Dicu, Sorin Buşu;
Mijlocaşi: Dragoş Săulescu, Sabin Lupu, Cristian Muscalu, Andrei Artean, Gabriel Precup, Cristian Suru, Adrian Ganea, Bogdan Centea, Cristian Poiană, Alexandru Ologu;
Atacanţi: Elvis Dârvaru, Fabian Himcinschi, Cosmin Negoescu, Sorin Gheju.
Din staff-ul tehnic fac parte Sorin Bălu – antrenor principal, Sorin Gheju – antrenor secund, Daniel Doran – antrenor de portari, şi Mihai Alexandru – preparator fizic.
Partida amicală a început furtunos, în chiar primul minut Medeşan faultându-l pe Săulescu în suprafaţa de pedeapsă, arbitrul Daniel Vărzan arătând fără ezitare punctul cu var. Din păcate pentru gugulani, Artean a fost „citit” de portarul Lăncrăjan, care a apărat penalty-ul, gazdele având să acuze şocul aceste ratări în prima jumătate de oră a meciului.
Scorul a fost deschis în minutul 20, când Neagu a fost angajat pe partea dreaptă cu o diagonală de peste 40 de metri, caransebeşenii au cerut ofsaid, însă jocul a continuat, centrarea lui Neagu, trimisă la 6 metri, fiind reluată de Homei, cu capul, în poarta lui Coca.
După doar 3 minute, oaspeţii şi-au mărit avantajul pe tabela de marcaj, după o pătrundere pe dreapta a lui Silviu Mureşan, care a centrat din marginea careului, în gura porţii, duelul aerian dintre Coca şi puternicul Cârstean fiind câştigat de atacantul oaspete, care a trimis cu capul în plasă.
Gazdele au redus din handicap în minutul 37, prin Dârvaru, care a reluat cu capul centrarea de pe dreapta, venită de la Lupu. Scorul pauzei a fost stabilit de Negoescu, care, scăpat singur de la 30 de metri, a avansat şi, din marginea careului, a şutat plasat, cu latul, în stânga lui Lăncrăjan.
Golul victoriei a fost marcat în minutul 58, după ce Săulescu a insistat la o minge pe dreapta, a trecut de Itu, a centrat pe jos în careu, de unde Artean a reluat cu latul, plasat, în stânga lui Lăncrăjan, mascat de propriii fundaşi.
Până la începerea campionatului, FC Caransebeş va mai disputa marţi, 26 august, de la ora 17.30, în deplasare, meciul din faza a IV-a a Cupei României, în compania formaţiei Minerul Motru.
Sorin ROGOZ
caransebes cugir 7