La Caransebeş se lucrează pe mai multe fronturiProiectul de revitalizare a spaţiilor verzi şi aleilor din zona Sălii Polivalente din cartierul Pipirig se va finaliza în perioada următoare, ne-au informat reprezentanţii Primăriei municipiului Caransebeş.
Recent, au fost montate băncile și mobilierul urban, după care urmează să fie pornit iluminatul public.
„Facem apel către cetățeni să adopte un comportament responsabil şi civilizat și să întrețină cu grijă spațiile publice. În zonă există, de asemenea, mai multe camere de supraveghere, care vor fi suplimentate, pentru a descuraja actele de vandalism!”, se mai arată în comunicatul Primăriei.
De asemenea, deoarece Str. Arinului s-a confruntat de-a lungul vremii cu probleme cauzate de scurgerea apei care se adună de pe străzile adiacente și care au săpat chiar și din șosea atunci când erau debite mari, administraţia publică a finalizat o lucrare amplă, prin care apa se va scurge de acum prin intermediul rigolelor, lărgindu-se astfel și partea carosabilă, pentru circulație.
Reprezentanţii Primăriei ne-au mai informat că, după finalizarea procedurilor de achiziție, urmează ca Străzile Arinului şi Teiului să fie asfaltate.
Bianca METEŞ

Lasă un comentariu