FC Caransebeş a învins la Poli Timişoara!


În primul meci amical disputat cu Iosif Rotariu la cârma echipei, FC Caransebeş a învins, vineri, 21 februarie, în deplasare, într-un joc disputat pe Stadionul „Dan Păltinişanu 2”, pe ACS „Poli” Timişoara, formaţie care evoluează în Liga I, cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Cristi Poiană, în minutul 55, cu un şut la vinclu, de la 25 de metri.

A fost un meci frumos, disputat, în care gazdele au utilizat mai mulţi jucători din prima garnitură, printre care portarul Kirev, căpitanul Petrovici, golgeterul campionatului, Szabolcs Szekely, Bocşan, Roman, Balaure şi Keita, în prima repriză gugulanii având cel puţin patru ocazii clare de a înscrie.

„Mai mult decât rezultatul, care e îmbucurător, jocul în sine a fost îmbucurător şi dătător de speranţe pentru minireturul şi play-off-ul care vor urma. Băieţii au arătat poftă de joc, agresivitate, forţă, putere. Cei noi s-au integrat foarte bine, dar să nu uităm că a fost totuşi doar un meci amical… Să nu ne îmbătăm cu apă rece, pentru că deocamdată nu am realizat nimic şi ne aşteaptă un miniretur şi un play-off de foc, în care toţi adversarii noştri îşi vor lua împotriva noastră măsuri de securitate”, ne-a declarat, după meci, managerul sportiv al clubului caransebeşean, Sorin Boiangiu.

În ceea ce priveşte prima etapă a minireturului, cea de a XVI-a Seriei a IV-a a Ligii a III-a, programată vineri, 28 februarie, de la ora 14, în care FC Caransebeş va evolua în deplasare, la Muncitorul Voinţa-Lupac, Sorin Boiangiu ne-a spus: „Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o formaţie bine aşezată în teren de antrenorul Viorel Lolea, pe care îl stimez şi îl apreciez pentru munca depusă la echipă. Sper însă că vom pleca victorioşi şi ne vom respecta blazonul”.