FC Caransebeş iese bine la… verificări!


caransebes lupac 3

 

Miercuri, 4 februarie, caransebeşenii au întâlnit pe stadionul din Balta Sărată, în cel de al treilea meci de verificare, pe Voinţa Lupac, echipă care evoluează în Liga a IV-a. Partida s-a încheiat cu scorul de 4-0 (1-0 la pauză), pentru gazde înscriind Ungur, Stoica – de două ori, şi Artean.

A fost o primă repriză în care băieţii lui Alin Artimon şi-au găsit destul de greu drumul spre poarta adversă, abuzând de mingi la mijlocul terenului. Partea a doua a fost mult superioară, şi ca ritm şi ca circulaţie a mingii, în afară de cele trei goluri gugulanii trecându-şi în cont şi numeroase ocazii.

FC Caransebeş a început în formula Coca, Cotigă, Dinu, Manea, Stancu, Suru, Ungur, Roman, Poiană, Boştină şi Precup. În repriza secundă au fost păstraţi Coca şi Stancu, şi au mai intrat Săulescu, Goşa, Barbu, Buşu, Pârvu, Artean, Lupu, Stoica şi Negoescu.

Următorul meci de verificare al caransebeşenilor va avea loc sâmbătă, 7 februarie, de la ora 11, pe stadionul din Balta Sărată, în compania Nerei Bozovici.

Sorin ROGOZ

Foto: Miruna MIHANCEA