… Şi fără gol în Pipirig


Cea de a doua echipă a clubului caransebeşean, care evoluează în Liga a IV-a, a jucat şi ea sâmbătă, însă pe Stadionul ACH din Pipirig, cu colega de eşalon, Metalul Oţelu Roşu, după ce, în urmă cu câteva zile, cele două formaţii remizaseră, 2-2, într-un meci disputat la Zăvoi. Ca şi prima întâlnire, şi amicalul de sâmbătă a fost unul extrem de viu disputat, cu faze la ambele porţi, însă, din păcate, au lipsit golurile, şi asta poate şi din cauza terenului greu, care i-a împiedicat pe jucători să-şi etaleze valenţele tehnice şi să construiască faze elaborate de atac.

Cu toate acestea, jocul a fost spectaculos, caransebeşenii înscriind totuşi de două ori, golurile fiind anulate pe motiv de ofsaid, oaspeţii aflându-se şi ei o dată în această situaţie. Cei mai penetranţi jucători ai gazdelor s-au dovedit a fi Dovlete şi Bona, prin intervenţiile sale evidenţiindu-se şi portarul Socaci, de partea cealaltă cel mai periculos fiind Pădean, fostul jucător al clubului caransebeşean, care s-a întors la Oţelu Roşu.

,,A fost un test cu adevărat util, mai ales în ceea ce priveşte verificarea condiţiei fizice a jucătorilor. După acest meci, dar şi după cel următor, începe să se contureze primul <<unsprezece>> cu care vom aborda returul campionatului”, a declarat tehnicianul caransebeşean, Dan Doran, care a jucat cu o formulă 4-4-2, cu următorii fotbalişti: Socaci, Ionescu (Bordânc), Covăsală (Urs), Geneţ, Puşchiţă, Dovlete (Bechean), Ivanici, Bona, Lepa, Frenţ, Ispas (David). Din motive medicale, Vireag nu a făcut parte din lot în meciul de sâmbătă.

Scorilo-Autocatania II va susţine următorul joc de verificare vineri, 25 februarie, acasă, în compania Gloriei Reşiţa.