Fără gaz, marţi, pe mai multe străzi din CaransebeșCompania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în cartierul Pipirig din municipiul Caransebeș, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de 12,5 kilometri. Investiţia, a cărei valoare estimată este de 3,35 milioane de lei, va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din localitate.
Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie, compania este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în localitatea Caransebeș, marți, 19 noiembrie, începând cu ora 8.30, pe următoarele străzi: Ardealului (parțial), Pipirigul Mic, I.L. Caragiale, 1 Mai, C. Porumbescu, G. Coșbuc, Fundătura Cetății, Teiului, Rovinei, Zăbranului, Plopului, Bradului, Pipirigul Mare, Ștefan Jianu, G. Enescu, Rapsodiei, Luţă Ioviță, Independenței, Mărășești și Aleea Oituz.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19.00.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat Dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.