Cadouri mari pentru micii gugulani, de ziua lor


Primăria municipiului Caransebeş şi Casa de Cultură George Suru” le-au oferit copiilor din capitala Ţării Gugulanilor un cadou mai mult decât consistent. Astfel, de ziua lor, în 1 iunie, între orele 9 şi 17, la Cinematograful Luna” cei mici au putut viziona patru reprezentaţii cu filmele Cine-i şeful?” şi Şcoala Iepuraşilor: Păstrătorii Oului de Aur”. De asemenea, de la ora 9, în Piaţa G-ral Ioan Dragalina”, copiii şi-au putut manifesta talentul artistic făcând desene pe asfalt, după care, de la ora 9.30, a avut loc Crosul Tinereţii, urmat, de la ora 10, de o promenadă pe biciclete, la care a luat parte şi primarul Felix Borcean.

La ora 10.30, în aceeaşi locaţie a avut loc un spectacol de muzică uşoară susţinut de elevii Şcolii Populare de Arte şi Meserii Ion Românu” din Reşiţa, moment urmat de Karaoke Show cu DJ/MC Marius. De la ora 12, sub genericul Cântec, joc şi voie-bună”, s-a desfăşurat un spectacol al elevilor de la cursul de Canto popular, de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Ion Românu”, clasele profesoarelor Gabi Zaharia, Ionela Bădălan şi Daniela Văcărescu, la reuşita manifestării aducându-şi contribuţia şi Ansamblul Doina Banatului” din Caransebeş, coregraf Nistor Ghimboaşă.

Ziua dedicată celor mici s-a încheiat cu concertul extraordinar de muzică clasică susţinut de Filarmonica Banatul” din Timişoara, cu participarea excepţională a violonistului Florin Ionescu-Galaţi, în această acţiune fiind implicate Rotary Club Caransebeş şi Fundaţia Pro Muzica Pro Vidu” din Timişoara.

Mădălina DOMAN

Foto: Doru BĂLĂŞOIU