Horoscop


Berbec

Vă preocupă în mod special situaţia materială, dar deocamdată nu este cazul să vă faceţi probleme în această direcţie. La serviciu veţi avea de luat decizii sau de făcut faţă unor activităţi intelectuale. Resursele de care dispuneţi nu vă vor face de râs. Farmecul personal vă va da posibilitatea să vă bucuraţi de compania unor persoane de sex opus. Nu vă încredeţi, însă, în orice zâmbet amabil.

Taur

Atmosfera din cămin va fi mai calmă, mai relaxată, în această perioadă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor putea fi puse în practică, ceea ce vă va îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Este posibil să obţineţi unele câştiguri din activităţi de parteneriat care vă vor ajuta să vă menţineţi la un nivel rezonabil. Nu sunteţi prea sociabil şi riscaţi să vă izolaţi de cei din jur.

Gemeni

Aveţi energie suficientă pentru a rezolva tot ceea ce v-aţi propus, dar orice exces vă dăunează. Este posibil să apară unele neînţelegeri în relaţia cu superiorii ierarhici. Pe cât posibil, evitaţi să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere. Cel puţin deocamdată, ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci în scurt timp se va rezolva totul de la sine.

Rac

Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dv. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi indicat să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, care să vă facă plăcere. Evitaţi să faceţi cheltuieli pe care nu vi le puteţi permite.

Leu

În plan personal sunt create condiţiile pentru a avea o reuşită. Eforturile pe care le-aţi făcut până acum vor fi apreciate de cei din jur. Situaţia financiară are şanse să se îmbunătăţească, datorită unor câştiguri din colaborări. În cazul în care doriţi să faceţi un împrumut, şansa ar putea fi de partea dv. în această săptămână. Nu trebuie decât să o folosiţi.
Fecioară

Din punct de vedere sentimental, veţi fi cam nemulţumit în această perioadă, fără un motiv anume. Este posibil, de asemenea, ca planurile pentru timpul liber să vă fie date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. De fapt, veţi avea ocazia să vă faceţi remarcat în anturajul apropiat, aşa că nu are de ce să vă pară rău. Este posibil să vi se facă o propunere legată de o investiţie.

Balanţă

Sunteţi oarecum nemulţumit de felul în care evoluează lucrurile în familie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu este exclus, însă, ca o rudă apropiată să aibă o problemă mai delicată, care se va rezolva din mers. O activitate de divertisment, dar şi prezenţa partenerului v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi. La începutul intervalului, vă indispune o problemă minoră de sănătate.

Scorpion

La serviciu veţi avea parte de o săptămână obişnuită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la toate sarcinile. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Staţi cât mai mult timp cu persoana iubită şi încercaţi să o convingeţi de profunzimea sentimentelor. Din păcate pentru dv., pe plan financiar se anunţă vremuri grele.

Săgetător

La serviciu veţi afla o veste care vă va pune pe gânduri, dar în scurt timp se va dovedi a fi o alarmă falsă. Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă relaxaţi, dar şi să vă puneţi în valoare cunoştinţele. Spre sfârşitul perioadei este posibil să aflaţi că una din rude are o problemă de sănătate. Nu trebuie să aveţi emoţii, căci lucrurile se vor rezolva în timp scurt.

Capricorn

Energia fizică nu este la nivelul cu care v-aţi obişnuit, dar, totuşi, aveţi suficientă voinţă încât să puteţi duce la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus. La serviciu veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile, dar vă veţi descurca. În cazul în care vi se propune să demaraţi o activitate nouă, nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat. Perseverenţa este necesară în tot ce faceţi.

Vărsător

Veţi putea avea un câştig sau aţi putea primi un cadou de la un prieten. La serviciu vă aşteaptă o perioadă destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii. Chiar dacă nu vă simţiţi în forma cea mai bună, păstraţi-vă ceva mai mult timp pentru mişcare. Nu vorbiţi oricui despre proiectele dv., pentru că nu toţi cei ce vă înconjoară sunt demni de încredere.

Peşti

Aţi putea rezolva una din problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce aprecierea superiorilor ierarhici. Atenţie însă la relaţia cu colegii, căci se pare că cineva „vă sapă” cam de mult timp. N-ar fi rău să vă dedicaţi ceva mai mult din timpul liber activităţilor recreative în compania membrilor familiei. Cheltuielile nu vă vor face probleme în această perioadă.