,,Driverii” şi-au stabilit programul de amicale


Intrat în cantonament din data de 19 ianuarie, lotul Clubului Sportiv ,,Scorilo-Autocatania” se pregăteşte, timp de 10 zile, în Staţiunea montană ,,Poiana Mărului”. După acest stagiu, echipa caransebeşeană are programate o serie de cinci meciuri de verificare, primul dintre acestea fiind în data de 5 februarie, pe teren propriu, cu CSM Lugoj. Tot în această ediţie puteţi afla cine a părăsit formaţia din Balta Sărată şi care sunt noile achiziţii ale clubului care joacă în ,,Groapa cu lei”. (S. Rogoz)

Formaţia din Balta Sărată şi-a stabilit programul de pregătire dinaintea startului de retur. Astfel, Scorilo-Autocatania a intrat în cantonament la Poiana Mărului începând de miercuri, 19 ianuarie, atât cu prima echipă, cea din Liga a III-a, cât şi cu formaţia secundă, din eşalonul imediat inferior. Sportivii au fost cazaţi, pentru durata celor zece zile de pregătire centralizată, la Hotelul GeAS, al omului de afaceri caransebeşean Gheorghe Simescu. După aceea, echipa are programate o serie de jocuri amicale, după următorul grafic: 5 februarie, acasă, cu CSM Lugoj; 9 februarie, deplasare la CSM Şcolar Reşiţa; 12 februarie, acasă cu CFR Simeria; 16 februarie, deplasare la FC Hunedoara; 19 februarie, acasă cu Gloria Reşiţa; 26 februarie, deplasare la CFR Simeria.

Primul joc al iernii, Scorilo-Autocatania îl va disputa pe teren propriu, sâmbătă, 5 februarie, cu CSM Lugoj, o formaţie ce evoluează în Liga a IV-a Timiş, unde, la încheierea turului, s-a clasat la jumătatea ierarhiei, respectiv pe locul 9.