Diferenţa, o ligă şi-un gol…


CSM Metalul Reşiţa – FC Caransebeş 1-0 (0-0)

2Sâmbătă, 10 august, la orele dimineţii, pentru a se evita căldura sufocantă de la amiază, pe stadionul „Mircea Chivu” s-a disputat partida amicală dintre CSM Metalul Reşiţa, în noua componenţă şi cu un nou antrenor pe banca tehnică, şi FC Caransebeş. Faţă de meciul din Cupă, pierdut cu 0-5 în Balta Sărată, sâmbătă gazdele au aliniat o formulă în care nu s-a mai regăsit niciunul dintre jucătorii care au disputat meciul din urmă cu două săptămâni.

Reşiţenii au început în forţă, iar în minutul 11, Szabo a expediat o torpilă de la 20 de metri, Cioloca respingând spectaculos în corner. Peste două minute, portarul caransebeşean s-a evidenţiat din nou, la o lovitură liberă de la 25 de metri, executată de Neagoe, când a scos mingea din vinclu. Ultima fază fiebinte a primei reprize s-a consemnat în minutul 22, atunci când Stoica a prins un şut frumos de la 14 metri, însă portarul caransebeşean Cioloca a fost la datorie şi a respins balonul.

În partea a doua, noul tehnician al reşiţenilor, Alex Pelici, a schimbat aproape jumătate din garnitura cu care a început partida. Unicul gol al partidei s-a marcat în minutul 52, Stoica punând latul, la 8 metri, după o centrare pe jos venită din partea stângă, făcând inutilă intervenţia lui Cioloca.

În minutul 62, antrenorul caransebeşean Alin Artimon a schimbat şi el garnitura, trimiţând în teren patru jucători odihniţi.

Gazdele au făcut o fază frumoasă în minutul 65, când Tomozei a centrat de pe dreapta, iar R. Cristian a reluat din foarfecă, de la 14 metri, mingea trecând puţin pe lângă poarta caransebeşeană. În minutul 73, reşiţenii au fost din nou periculoşi, la pătrunderea pe dreapta a lui Oară, însă Albert s-a aruncat ca la hochei şi a deviat în corner şutul atacantului gazdelor.

Ultima fază notabilă a meciului s-a petrecut în minutul 75, atunci când Mureşan a recuperat o minge în apropierea careului caransebeşean, însă şutul în diagonală, de pe dreapta, s-a dus pe lângă poarta apărată de Cioloca.

Mai multe amănunte despre acest meci, precum şi declaraţiile celor doi antrenori, în ediţia tiprită a ziarului, care va apărea pe piaţă joi, 15 august.


0 gânduri despre “Diferenţa, o ligă şi-un gol…

  • Petru Fuchs

    La echipa inca neinfiintata legal CSM Metalul Resita, inexistenta nici ca denumire pana-n prezent, nu se poate vorbi de un nou antrenor sau o noua componenta! Prin smecheriile facute pana acum, la Resita a jucat o formatie alcatuita din jucatorii lui CSM Ramnicu Valcea, devenita DAMILA Maciuca care vrea sa … devina CSM Metalul Resita…Deci AFCM 2012 Resita care a pierdut cu 0-5 meciul de cupa nu are nimic de-a face cu acest fantomatic CSM Metalul Resita. Deci nimic NOU la ei neexistand niciun VECHI!