Delgaz Grid a modernizat 14 kilometri din rețeaua de gaz a Caransebeşului 1Anul trecut, în județul Caraș-Severin s-au derulat câteva proiecte de investiții prin intermediul cărora s-au înlocuit peste 23 de kilometri de conducte și branșamente de gaze naturale, alți 3 kilometri fiind protejați catodic. Valoarea totală a investițiilor pentru modernizarea rețelei de distribuție a fost de aproape 7 milioane de lei.
Cea mai mare parte a rețelei de gaz a fost înlocuită în municipiul Caransebeș, pe o lungime totală de peste 14 kilometri în cartierul Pipirig, precum și pe Calea Severinului şi pe străzile Balta Sărată și Țarcului. Alte două proiecte importante de investiții s-au derulat la Reșița, unde rețeaua de gaz a fost înlocuită pe o lungime de 5 kilometri, alți 4 kilometri fiind înlocuiți în localitățile Marga și Vama Marga, se arată într-un comunicat al companiei.
„Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 de milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că niciun efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”, a declarat Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid. (B. Meteş)


Un gând despre “Delgaz Grid a modernizat 14 kilometri din rețeaua de gaz a Caransebeşului

Comentariile sunt închise.