Dacă o vedeţi pe Maria-Cristina…


În ultima perioadă a crescut numărul persoanelor care aleg să-şi părăsească de bunăvoie domiciliile, ba, mai mult, unii dintre ei recidivează. Aşa stau lucrurile şi în cazul unei tinere de 19 ani, surdo-mută, care în data de 18 mai a plecat voluntar de la casă părintească din comuna Bucoşniţa şi nu s-a mai întors. Dispariţia tinerei Maria-Cristina Godean a fost sesizată poliţiştilor caransebeşeni de sora ei, la două zile după plecarea adolescentei de acasă. Poliţiştii au mai aflat că Maria-Cristina nu se află la prima escapadă de acest gen, ea fiind în repetate rânduri plecată de la domiciliu, fiind găsită apoi în Bucureşti, Alba Iulia, Teiuş şi Piteşti.

În momentul plecării de acasă, era îmbrăcată cu pantaloni de culoare maro, bluză neagră, şi era încălţată cu papuci de culoare albastră. Tânăra are 1,60 m, păr lung, castaniu, ochi albaştri, constituţie astenică şi are un semn particular în colţul din dreapta al gurii.

Oricine poate da relaţii este rugat să sune la numărul gratuit „112” sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. (C. Senco)