Cupa Primăverii, la Clubul Elevilor


Sâmbătă, 27 februarie, la Clubul Copiilor şi Elevilor Caransebeş a avut loc, în organizarea prof. Ioan Rein, concursul sportiv la tenis de masă, şah şi gimnastică acrobatică, intitulat ,,Cupa Primăverii 2010″. Competiţia de gimnastică acrobatică destinată copiilor de grădiniţă a fost câştigată de Selena Ungureanu. Dintre elevii din clasele I-IV s-a detaşat Larisa Chelu, din clasa a IV-a de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2, iar dintre participanţii din clasele V-VIII, câştigătoare a fost declarată Maria Olaru, din clasa a VII-a de la aceeaşi unitate de învăţământ.

Competiţia de tenis de masă, destinată fetelor din clasele V-VIII, a fost revendicată de Ana-Maria Zaharia, din clasa a VI-a de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2, iar cea organizată pentru elevele de liceu a fost câştigată de Diana Cucu, din clasa a XI-a de la Liceul Teoretic ,,Traian Doda”. La băieţi, concursul elevilor din clasele primare a fost câştigat de Daniel Cerpaz, din clasa a IV-a de la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 2. Dintre elevii claselor de gimnaziu s-a detaşat Daniel Gherasim, din clasa a VI-a de la aceeaşi unitate şcolară, iar Cezar Popa, din clasa a XI-a de la Grupul Şcolar Industrial Construcţii de Maşini, a câştigat competiţia destinată elevilor de liceu. Locul I în competiţia destinată seniorilor i-a revenit lui Nicolae Mureşan, de 49 de ani, din comuna Sacu. Concursul de şah organizat pentru elevii din clasele I-VIII a fost câştigat de Dragoş Moraru, din clasa a VII-a de la Liceul Teoretic ,,Traian Doda”, urmat de sora lui, Ioana Moraru, din clasa a III-a de la aceeaşi unitate şcolară, care, în ciuda vârstei fragede, a reuşit să-şi învingă partenerii de întrecere.

La acţiune au participat mai mult de 40 de concurenţi, copii şi elevi, dar şi părinţi şi susţinători ai sportului. Câştigătorii primelor trei locuri au fost premiaţi cu palete de tenis, cupe, mingi sau jocuri de şah. Premiile au fost oferite de Primăria Caransebeş, care a alocat pentru această acţiune suma de 700 de lei.

Carmen SENCO