CS Scorilo-Autocatania II – Metalul Oţelu Roşu 1-1 (1-0)


Băieţii antrenaţi de Dan Doran au susţinut sâmbătă, 12 martie, ultimul meci de verificare înaintea începerii returului Ligii a IV-a, în compania formaţiei Metalul Oţelu Roşu. A fost aceasta cea de treia întâlnire dintre cele două echipe în pauza competiţională, şi celelalte două încheindu-se tot la egalitate, respectiv 2-2 şi 0-0. Ca şi precedentele meciuri, şi cel de la sfârşitul săptămânii trecute a fost unul aprig, viu disputat, dar, din păcate, pentru că jocul a fost arbitrat de un component al echipei-gazdă, Scorilo-Autocatania II l-a pierdut pe Ivanici, accidentat destul de grav la clavicula dreaptă.

Caransebeşenii au dominat începutul de meci, practic prima jumătate a primei reprize, până când Ivanici şi Puşchiţă au suferit accidentări, perioadă după care gazdele au şi deschis scorul. În minutul 28, în urma executării unei lovituri libere, mingea a fost trimisă peste apărarea oaspeţilor, Filip – aflat la primul meci în poartă – a ieşit inoportun, balonul fiind trimis peste el, în plasă. Egalarea a venit în minutul 67, când Frenţ a scăpat singur de la mijlocul terenului, l-a driblat pe goal-keeper-ul gazdelor şi a înscris în poarta goală.

Scorilo-Autocatania II: Filip, Geneţ, Urs, Ştefănuţ, Ionescu, Puşchiţă, Ivanici, Vireag, Dovlete, Lepa, Frenţ; au mai jucat Bona, Ispas, David, Vulpeş, Bordânc. Antrenor, Dan Doran.

Pagină realizată de Sorin ROGOZ