Cosmin Bolosin, avocatul lui Cristian Ungur:


,,Nu s-au găsit droguri în maşina clientului meu, iar testul antidrog a ieşit negativ”

Zvonul privind consumul de droguri sau cel potrivit căruia în maşina lui Cristian Ungur, autorul accidentului din 8 august, de la Aeroportul Caransebeş, s-ar fi aflat aşa ceva, sunt infirmate cu vehemenţă de avocatul acestuia, Cosmin Bolosin. „Nu s-au găsit droguri nici în maşina pe care o conducea clientul meu în acea zi, iar testul antidrog a ieşit negativ, aşa cum de altfel arată şi certificatul aflat la dosar”, a precizat Bolosin, care a mai adăugat că rezultatele alcoolemiei înregistrate la cele două probe de sânge au fost de 2,30 şi 2,10 mg/l alcool pur în sânge. „Clientul meu regretă cele petrecute, care, de altfel, constituie doar un fapt izolat în viaţa lui, şi aşteaptă să fie eliberat. De altfel, după respingerea recursului nostru pentru cercetarea sa în stare de libertate, noi am administrat proba cu şase martori şi am cerut efectuarea expertizei tehnice a autoturismului. Acum aşteptăm finalizarea dosarului şi trimiterea lui către instanţă, la Judecătoria Caransebeş, prilej cu care vom solicita eliberarea clientului sub control judiciar”, a mai adăugat Bolosin. Familia tânărului caransebeşean a luat legătura cu părţile vătămate.

Cristian Ungur a fost reţinut pentru vătămare corporală gravă, loviri sau alte violenţe, conducere a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică în sânge mai mare de 0,80 miligrame la mie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Reamintim că în cursul zilei de duminică, 8 august, Cristian Ungur se afla la volanul unui autoturism Alfa Romeo, a pătruns pe pista de avion din cadrul Aeroportului Caransebeş, unde se desfăşura un concurs de motociclism, şi a lovit patru persoane care au suferit leziuni grave. După ce a comis fapta, tânărul a dat bir cu fugiţii, însă în cele din urmă s-a prezentat la Poliţie.

Carmen SENCO