Conducere nouă la spitalul din Caransebeş


Începând de săptămâna trecută, Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş are un nou manager. Deoarece medicului Ionuţ Mihăilică i-a expirat mandatul de manager interimar, funcţia sa a fost preluată de Mihaela Popovici, consilier judeţean PSD.

Referitor la această schimbare, primarul Felix Borcean a declarat: „Am ţinut neapărat să fie cineva din Caransebeş, şi nu din altă parte. Cred că doamna Popovici va face treabă. Pentru mine asta contează, nu culoarea politică. Dacă nu vom mai avea reclamaţii, dacă vor fi servicii medicale care să mulţumească pacienţii, dacă unitatea sanitară va merge bine, înseamnă că Mihaela Popovici a fost o alegere bună“.

Merg acolo cu încredere, îi rog pe toţi să aibă încredere în mine, merg cu dorinţa de a face lucrurile să meargă bine, de a face performanţă. Este o provocare şi sper ca medicii de aici şi întreg personalul să facem o echipă adevărată, pentru ca pacienţii să fie mulţumiţi“, ne-a spus noul manager.

Tot de săptămâna trecută, prin dispoziţie a primarului Felix Borcean, noul director medical al spitalului din Caransebeş a fost numit medicul Bhupinder Singh, chirurg plastician, decizia fiind luată deoarece dr. Eugen Munteanu va ieși la pensie.

Luni, 2 octombrie, a avut loc instalarea oficială a noii echipe, eveniment la care au participat șeful Colegiului Medicilor din România, Gheorghe Borcean, precum și medici din spital.

Îi mulțumesc doctorului Ionuț Mihăilică pentru perioada îndelungată în care a condus destinele spitalului, am avut o colaborare extraordinară cu el, sincer îmi pare rău că nu a mai putut continua. Îi mulțumesc și doctorului Eugen Munteanu pentru că acum 6 luni a răspuns fără ezitare acestei provocări, din păcate nici dumnealui nu mai poate continua să managerieze medical destinele spitalului. Sper ca Mihaela Popovici și Bhupinder Singh să fie, ca performanță, o echipă puternică, sunt convins că medicii din spital le vor da tot concursul”, a spus Felix Borcean cu acest prilej.

Sonia BERGER