Clubul Montan, 25 de ani de adunat comori 1Clubul Montan Caransebeș împlinește anul acesta un sfert de secol de activitate.
Cu acest prilej, pe pagina de socializare, membrii acestuia au scris: „Mulțumim domnului Mircea Socaciu, cel care ne-a deschis porțile Clubului Montan și ne-a purtat pe cărări de munte, pe cele mai înalte piscuri din lume, printre trofeele așezate la loc de cinste, hărți și machete, articole și reviste, echipamente necesare pe munte și roci, dar și albumele pline de vii amintiri…
O mică încăpere care pare că ar cuprinde întreaga lume în ea! Și dacă ai alături un povestitor precum domnul Socaciu – doar părul e nins, sufletul e tânăr precum un mugur în razele soarelui de primăvară–, atunci succesul «expediției» printre comorile Clubului Montan e garantat”.
Dacă vă aflați în Caransebeș, sunteți pasionați de munte și curioși cu privire la expedițiile realizate în munți de către alpiniștii noștri – Coco Galescu, Mircea Socaciu și alții–, dar și de alte reușite semnificative ale acestora, vă recomandăm să vizitați Clubul Montan Caransebeș!
Centrul de Informare Turistică din Caransebeş


Un gând despre “Clubul Montan, 25 de ani de adunat comori

Comentariile sunt închise.