Comisia de Sistematizare Rutieră vine cu reguli noi pentru caransebeşeni 1Comisia de Sistematizare Rutieră a municipiului Caransebeș s-a întrunit recent la sediul Primăriei, pentru a soluționa o serie de solicitări venite din partea cetăţenilor.
Astfel, ca urmare a unei petiţii semnate de 20 de locuitori ai municipiului, care au cerut ca pe străzile Pipirigul Mare, Bradului și Plopului să se ia măsuri pentru restricționarea vitezei de circulație, având în vedere faptul că se circulă cu viteze mari în acea zonă, în urma dezbaterilor s-a luat hotărârea ca pe aceste artere rutiere să se monteze indicatoare de restricție a vitezei la 30 km/h și, în plus, această restricție să se extindă și pe Aleea Sportivilor și Str. Rapsodiei.
În aceeaşi şedinţă, s-a mai decis ca pe str. Muntele Mic să se amenajeze o parcare da-a lungul zidului Cimitirului Sf. Ioan Botezătorul, ca înainte de sensul giratoriu de pe str. Moise Groza să se marcheze o trecere de pietoni dinspre Parcul Gen. Dragalina spre str. M. Groza (către Comunitatea de Avere), iar pe Str. Ardealului, după intersecția către magazinul PENNY, urmează să se monteze stâlpi limitatori de parcare la prima trecere de pietoni, pentru a crea o bună vizibilitate în vederea acordării de prioritate pietonilor. (M. Doman)


Un gând despre “Comisia de Sistematizare Rutieră vine cu reguli noi pentru caransebeşeni

Comentariile sunt închise.