Codreanu, bătut ca-n codru la locul de muncă!


Zilele trecute, Adrian Codreanu, administratorul unei cunoscute societăţi comerciale din domeniul vânzărilor de autoturisme, din Caransebeş, a fost agresat în sediul propriei firme. Autorul faptei este un tânăr de 23 de ani, din Timişoara, despre care victima afirmă că lucrează ca body-guard într-un local din municipiul de pe Bega şi, în plus, este cunoscut şi ca recuperator. În urma loviturilor pe care le-a primit în zona capului, Codreanu a fost internat la Spitalul Municipal de Urgenţă, la externare el fiind hotărât să depună o plângere la Poliţia Caransebeş pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. (L. Dinu)

Caransebeşeanul Adrian Codreanu, administrator al unei societăţi comerciale private din domeniul vânzărilor de autoturisme, a fost agresat fizic la sfârşitul săptămânii trecute, chiar la locul său de muncă, sub privirile şocate ale angajaţilor săi. Autorul faptei este un tânăr teribilist timişorean, în vârstă de 23 de ani, despre care se ştie că lucrează ca body-guard într-un local din municipiul de pe Bega şi, în plus, susţine Adrian Codreanu, este cunoscut ca şi recuperator.

Poliţia municipiului Caransebeş a fost sesizată prin Apelul unic de urgenţă 112 despre acest eveniment, iar echipa deplasată la faţa locului a constatat că agresorul, după ce a ajuns la show-roomul societăţii auto, a avut o altercaţie cu administratorul, pe care l-a lovit, provocând distrugeri, prin spargerea geamului unei uşi de tip termopan şi afectarea unei porţiuni din rigipsul unui stâlp.

Adrian Codreanu a necesitat îngrijiri medicale, fiind internat la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş. Victima susţine că nu îl cunoştea pe agresor şi că acesta l-a lovit în zona capului cu un obiect contondent.

La externare, victima va depune împotriva agresorului o plângere la Poliţia municipiului Caransebeş, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Oamenii legii au întocmit deja un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Liviu DINU