„Cel mai teamă îmi este de mine!”


Marius Cocioran, atletul reşiţean care va participa la Olimpiadă, a plecat recent spre Londra, din Gara Caransebeş. El a fost condus la tren de mai mulţi antrenori, printre care şi caransebeşeanul Cristian Dragomir. Mărşăluitorul a declarat: „Cel mai teamă îmi este de mine! Poate, până la urmă, mă voi bate cu mine însumi!”. Cocioran va intra în concurs sâmbătă, 11 august. (S. Rogoz)

Atletul reşiţean Marius Cocioran, care va participa la Olimpiadă în proba de 50 de kilometri marş, a pleacat la sfârşitul săptămânii trecute spre Londra, din Gara Caransebeş. Au ţinut să-i fie alături Iosif Măzăran, o legendă vie a atletismului din Caraş-Severin, antrenorul său, Octavian Măzăran, antrenorul federal Cristian Dragomir, din Caransebeş, dar şi un grup de suporteri, care, fără să-l anunţe, s-au adunat la gară ca să îi ureze succes şi să-i arate că îl susţin, indiferent de rezultatul pe care îl va obţine la Olimpiadă.

Marius Cocioran, care a împlinit recent 29 de ani, se simte pregătit pentru startul pe care îl va lua, sâmbătă, 11 august, la ora 11 (9, ora Londrei), în cea mai importantă competiţie din lumea sportivă. El a declarat că nu are emoţii şi sper

 să aibă aceeaşi stare de spirit şi la momentul începerii concursului.

Acesta a adăugat că obiectivul său principal este să îşi îmbunătăţească vechiul record naţional, care îi aparţine. „Acesta este obiectivul principal şi sunt convins că voi reuşi, şi, bineînţeles, îmi doresc clasarea pe o poziţie cât mai fruntaşă. Sunt convins că nu o să pot să mă bat la medalii, dar dorinţa mea este să fiu cât mai în faţă. Cel mai teamă îmi este de mine! Poate, până la urmă, mă voi bate cu mine însumi. O să încerc să nu ţin cont de ceilalţi adversari, deşi ştiu că sunt buni, mai ales ruşii, care au o tradiţie extraordinară în această probă, cea de marş. Nu o să mă gândesc la asta şi nu o să mă uit cine este lângă mine, pentru a nu mă afecta mai mult decât trebuie”, a mai spus Marius Cocioran.

Sorin ROGOZ