Caromet îşi pune baza sportivă la dispoziţia atleţilor caransebeşeniÎn toiul polemicilor şi chiar al disputelor iscate de închiderea porţilor Stadionului Municipal din Parcul Teiuş iată că sportivii caransebeşeni primesc şi o veste bună: societatea Caromet le dă o mână de ajutor în vederea pregătirii de care au atâta nevoie în vederea obţinerii performanţei. În acest sens, directorul general al SC Caromet SA, Dan Cataranciuc, a anunţat că a pus la dispoziţia atleţilor baza sportivă a societăţii, situată în Parcul Teiuş, în imediata apropiere a Stadionului Municipal.
„Când am aflat că Stadionul Municipal a fost închis, la rugămintea profesorilor antrenori, am pus imediat baza sportivă Caromet la dispoziția atleților și campionilor de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeș.
Astfel, ne asigurăm că tinerii sportivi își pot continua antrenamentul fără întrerupere. Acest angajament rămâne valabil pe termen nelimitat, până când autoritățile locale vor găsi cea mai bună soluție. Înțelegem importanța sportului și a activității fizice în dezvoltarea și bunăstarea tinerilor și suntem mândri că putem oferi acest sprijin fără costuri, gratuit.
Fostul Stadion 1 Mai și Sala Polivalentă a Caromet pot reveni în circuitul sportiv al orașului. Suntem în discuții avansate cu autoritățile locale pentru a stabili un mod de colaborare pentru viitor în folosul comunității, mai ales ca pot fi accesate fonduri de modernizare a acestor baze sportive”, a scris Dan Cataranciuc pe pagina oficială a societăţii.
Sorin ROGOZ