Get Adobe Flash player

Caransebeşul, victorie clară cu Oraviţa


Viitorul Caransebeş – CS Oraviţa 4-1 (3-1)
În etapa a XIV-a a Ligii a IV-a, prima a returului, Viitorul Caransebeş a jucat sâmbătă, 16 martie, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, cu CS Oraviţa, formaţie pe care, în tur, a învins-o cu 2-0 în deplasare.
Prima ocazie de a deschide scorul a aparţinut gazdelor, în minutul 3, atunci când lui Negoescu i-au lipsit câţiva centimetri pentru a împinge în poartă centrarea venită de pe stânga, de la Nicola.
Până la urmă, golul a venit în minutul 10, în urma unei lovituri libere obţinute de Nicola la 17 metri, fază în urma căreia centralul întâlnirii, Cristian Chitucea, le-a arătat oaspeţilor două cartonaşe roşii, execuţia lui Negoescu, revenit la Caransebeş, oprindu-se în plasa porţii orăviţene.
Oaspeţii au egalat în minutul 21, dintr-un penalty dictat după un henţ în careu comis de Frenţ şi transformat de Băcilă.
Gugulanii s-au desprins pe tabelă în minutul 25, atunci când Nicola a profitat de o greşeală a fundaşilor orăviţeni şi a înscris din interiorul careului.
Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 43, când Nicoară a pus latul la o centrare venită de pe dreapta, de la Mărgan.
Scorul final a fost stabilit în minutul 48, când acelaşi Mărgan a centrat din nou de pe partea dreaptă, de data aceasta fiind rândul lui Negoescu să trimită balonul în plasă.
Valentin LĂZĂRESCU

Traducere
Slovensky Med
Ultimele articole
Servicii deratizare Transal Urbis


Servicii Transal Urbis