Caransebeşul, premiat la Piatra Neamţ


  În perioada 7-9 octombrie, Asociația Culturală Star a organizat la Piatra Neamț cea de a VI-a ediție a Festivalului „Ziua Zâmbetului de Copil”, un concurs de interpretare muzicală. Scopul acestuia este acela de contribui la descoperirea şi lansarea de tineri interpreţi de muzică populară și uşoară, români şi străini.

Caransebeşul a fost reprezentat la această manifestare, la care au participat 60 de concurenţi cu vârstele cuprinse între 5 şi 16 ani, de tânăra Elena Molea, elevă în clasa a V-a la Colegiul Naţional „C.D. Loga” şi membră a Clubului Victorioşilor din Târgovişte, condus de Viorica şi Victor Mihalache.

În cadrul activităților conexe, a avut loc premiera filmului ,,Misterul Măştii Muzicale”, realizat, produs şi regizat de Victor Mihalache, în colaborare cu Asociaţia Star din Piatra Neamţ.

În concursul propriu-zis, tânăra gugulancă a participat la Secţiunea muzică populară, unde a obţinut Trofeul la categoria 12-13 ani. Deplasarea Elenei Molea la Piatra Neamţ a fost posibilă datorită sprijinului acordat de Clubul Rotary Caransebeş, al cărui reprezentant, Stelian Cornea, a primit, în cadrul festivalului, Diploma de Onoare.

Mădălina DOMAN