Caransebeşul a scăpat de presiune


Nera Bozovici – Viitorul 1913 Caransebeş 1-6 (0-4)

După ce miercuri, 28 martie, s-au impus cu scorul de 5-3, în deplasare, la Foresta Armeniş, în Cupa României, băieţii antrenaţi de Ion Bica au jucat sâmbătă, 31 martie, în etapa a XVI-a a Ligii a IV-a (amânată cu o săptămână din cauza vremii), pe terenul Nerei Bozovici.

Gugulanii s-au impus cu un sec 6-1, golurile fiind înscrise de Negrei, din lovitură liberă de la 40 de metri, Neagu – şut excelent, aproape de vinclu, de la 35 de metri, Stoichescu, care a beneficiat de o aşezare făcută de Nicola, Nicola – angajat perfect în adâncime de Mariţescu, gol pe lângă portar, din nou Nicola, de data aceasta după o pasă primită de la Avramovici, tabela fiind închisă de Neagu, care a marcat pe contraatac, după o degajare a portarului Birăescu. Pentru gazde a înscris C. Simion.

În această partidă, antrenorul Ion Bica i-a folosit pe C. Birăescu, R. Covăsală, O. Bălan, N. Imbre, G. Negrei, P. Stoichescu, M. Mariţescu, Al. Avramovici, Al. Nicola, C. Nicoară şi A. Neagu.

„A fost un meci foarte, foarte bun, am beneficiat şi de un teren excelent, şi în plus băieţii mei au avut atitudine, au dat dovadă de dăruire şi au jucat organizat, per ansamblu au prestat un joc combinativ, la care nu mă aşteptam după momentul Lupac. Asupra noastră nu mai e nicio presiune, jucăm frumos, pentru palmares. În etapa viitoare ne aşteaptă un meci greu, pe teren propriu, cu Oraviţa, dar am încredere că vom câştiga, cunosc valoarea jucătorilor, valoarea grupului, şi e clar că mergem la victorie”, ne-a declarat tehnicianul gugulan Ion Bica.

Sorin ROGOZ