Campusul de la „C.D. Loga” intră în prelungiri


        În ultima şedinţă din mandatul 2012-2016, consilierii locali municipali au adoptat hotărârea privind continuarea finanţării, respectiv prelungirea acesteia, pentru investiţia care vizează realizarea Campusului Şcolar de la Colegiul Naţional „C.D. Loga” din Caransebeş, până în data de 1 noiembrie a.c.

„Acest lucru face ca presiunea să scadă şi să avem certitudinea şi garanţia că acest campus va fi finalizat, iar în această toamnă copiii vor avea parte la Colegiul Naţional «C.D. Loga» de condiţii mult mai bune de învăţătură, dar mai ales de o sală de sport spectaculoasă, aş putea spune, pentru Caransebeş”, a declarat, la finalul şedinţei, viceprimarul municipiului, Filip Strejariu.

De asemenea, a mai dat el asigurări, încă înainte de începerea noului an şcolar, în data de 15 septembrie, se va face recepţia lucrării, astfel încât elevii care, până acum, au fost repartizaţi la alte unităţi de învăţământ din Caransebeş, se vor putea întoarce la „C.D. Loga”.

„În acest fel – a mai adăugat Filip Strejariu –, municipalitatea nu va mai fi nevoită să returneze banii cheltuiţi până în momentul de faţă cu această construcție, lucru extrem de important, fiindcă este vorba de sume foarte mari”.

Sonia BERGER