Horoscop


Berbec

În această săptămână veţi cunoaşte o persoană care vă va fi utilă pe plan profesional, mai ales dacă este vorba despre o redresare a situaţiei dv. la locul de muncă. Dacă de obicei aţi fost mai rece cu persoanele dragi, acum familia nu mai are niciun motiv să se plângă: deveniţi cald şi expansiv. Sunteţi plin de energie şi aveţi foarte multă putere de muncă.

Taur

Dacă trebuie să rezolvaţi unele situaţii delicate, veţi reuşi să obţineţi rezultate satisfăcătoare în această perioadă. La serviciu aveţi iniţiative îndrăzneţe şi originale, care îi impresionează pe cei cu care lucraţi. Dacă partenerul se arată mai cald şi mai înţelegător, este cazul să reacţionaţi şi dv. în acelaşi fel, pentru a-i recompensa eforturile.
Gemeni

Există oameni care încearcă să intervină în viaţa dv. personală. Este bine să puneţi piciorul în prag şi să le impuneţi nişte limite. Pe de altă parte, cunoaşteţi persoane din medii total diferite de cele cu care v-aţi obişnuit. În viaţa sentimentală nu vă daţi seama foarte bine ceea ce vă doriţi, sau se poate să vă ataşaţi de cineva care nu este potrivit pentru dv.

Rac

La serviciu sunteţi mai relaxat decât de obicei, ceea ce va atrage bunăvoinţa superiorilor şi simpatia colegilor. Simţiţi nevoia să faceţi ceva pentru ca lucrurile să se schimbe în viaţa dv. Aveţi un program încărcat, cu tot felul de ieşiri şi întâlniri. Această viaţă vă facilitează unele contacte cu persoane, care sunt benefice din punct de vedere social sau profesional.

Leu

Veţi avea parte de întâlniri cu prietenii, de invitaţii la reuniuni sau de călătorii. E posibil să primiţi o sumă de bani la care nu vă aşteptaţi. În dragoste apar tot felul de complicaţii, fiind posibil să vă vedeţi din nou cu cineva din trecut. Vă va fi greu să rezistaţi tentaţiilor. Vă simţiţi obosit, iar momentele pe care le rezervaţi doar pentru dv. sunt din ce în ce mai puţine.

Fecioară

E posibil să vi se ceară să mediaţi un conflict între două persoane care vă sunt prietene, sau cu care aveţi deja o relaţie importantă. Este mai bine să refuzaţi, decât să vă puneţi într-o postură negativă pentru una dintre ele. În viaţa sentimentală aveţi o atitudine dificil de înţeles: orice ar face partenerul de viaţă, nu vi se pare suficient. În week-end, lucrurile reintră în normal.

Balanţă

Aveţi tendinţa să vă revoltaţi faţă de tot ce vă înconjoară şi nu ezitaţi să creaţi conflicte, deşi acestea vă pun într-o situaţie dificilă. În acest interval, ar fi mai bine să evitaţi să perfectaţi o colaborare care implică bani, deoarece vă lipseşte obiectivitatea. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul şi reuşiţi să luaţi decizii împreună, atunci când este nevoie.

Scorpion

Dacă întâmpinaţi dificultăţi în relaţia de cuplu, acum este momentul să încercaţi o reconciliere. Atâta timp cât daţi dovadă de bunăvoinţă şi de înţelegere, aveţi toate şansele să reuşiţi. Sunteţi foarte activi, dar ar fi bine să vă consumaţi surplusul de energie într-un mod util. Dacă simţiţi nevoia să vă înnoiţi garderoba sau mobilierul, trebuie să aveţi grijă la sumele cheltuite.

Săgetator

Veţi avea parte de zile bune din punct de vedere al tonusului fizic şi psihic. Chiar dacă nu vi se va întâmpla nimic deosebit, veţi fi activ, binedispus şi veţi transmite această stare şi celor din jur. E început de an şi aveţi planuri măreţe pentru 2012 în ceea ce priveşte cariera şi bugetul. Sentimental, veţi fi în expectativă şi veţi aştepta calm rezolvarea unui conflict în cuplu.

Capricorn

Aveţi parte de un weekend exact aşa cum vă place – relaxare totală. Banii nu vă vor stresa şi nici nu veţi avea chef să vă gândiţi la lucruri serioase. În cuplu, pot apărea probleme din cauza lipsei de comunicare şi a orgoliului exagerat. Nu uitaţi nici de viaţa profesională, pentru că aţi primit responsabilităţi care presupun mult efort, aşa că încărcaţi-vă bateriile.

Vărsător

Este o perioadă agitată; va trebui să înfruntaţi atitudinea uneori ostilă venită din partea colegilor sau a superiorilor. E posibil să fiţi prins într-un conflict sau să aveţi de împărţit două planuri ale vieţii profesionale, de aceea aveţi tendinţa de a vă certa. Starea conflictuală tinde să se reflecte şi asupra vieţii de familie, dar, cu tact, partenerul ar putea reuşi să aducă situaţia la normal.

Peşti

Din păcate, vă veţi confrunta cu tot felul de situaţii neplăcute. Este posibil să aveţi de înfruntat atacurile unor apropiaţi sau să realizaţi că aţi luat nişte decizii greşite. Veţi ieşi cu capul sus din aceste confruntări, dar nu veţi uita curând emoţiile negative prin care aţi trecut. În dragoste, lucrurile se vor armoniza dacă veţi şti să vă controlaţi impulsivitatea.