Bursă de criză la Caransebeş


Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă din Caraş-Severin a organizat vineri, 24 iunie, la Caransebeş, Bursa locurilor de muncă. La acţiunea desfăşurată la sediul Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă s-au prezentat nouă angajatori, care au propus 45 de posturi, dintre care numai două destinate persoanelor cu studii superioare. Oferta s-a dovedit din nou a fi total insuficientă pentru cei 193 de participanţi. Opt dintre ei au fost angajaţi pe loc, iar 79 de persoane au fost selectate în vederea participării la interviu.

Persoanelor participante la Bursă le-au fost înmânate pliante referitoare la serviciile oferite de către AJOFM Caraş-Severin, modalităţile de căutare a unui loc de muncă, întocmirea unui CV şi a unei scrisori de mulţumire, participarea la un interviu, precum şi un model de CV european.

Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei pot fi consultate la sediul Punctului de Lucru Caransebeş al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin, situat pe Strada Cazărmii, bl. 9, sc. B, urmând a fi emise repartiţii persoanelor care vor întruni condiţiile impuse de angajatori. (T. Mesner)