Get Adobe Flash player

Brazi artificiali de Sărbătorile de iarnă, la Caransebeş

Vizualizari: 914

Unul dintre subiectele abordate în conferinţa de presă susţinută săptămâna trecută de primarul Caransebeşului, Felix Borcean, se referă la iluminatul ornamental din municipiu cu ocazia Centenarului Unirii şi a Sărbătorilor de iarnă, ale cărui costuri se ridică la 110.000 de euro, sumă aprobată, recent, de consilierii locali.

Astfel – a spus edilul –, chiar zilele acestea vor veni cei de la ELBA Timişoara, firmă cu care administraţia locală a încheiat un contract, şi vor începe montarea instalaţiilor. Ele vor fi amplasate la cele două intrări în oraş, dinspre Timişoara şi dinspre Bucureşti, precum şi în zona centrală – Parcul Dragalina şi în perimetrul din faţa Primăriei.

În ceea ce priveşte bradul, Felix Borcean a declarat că anul acesta au fost achiziţionaţi şase brazi artificiali, dintre care unul, cu o înălţime de 7 metri, va fi montat în faţa Primăriei, iar ceilalţi, cu dimensiuni cuprinse între 3 şi 5 metri, în cartierele municipiului. „O firmă din Caransebeş a executat o serie de construcţii metalice pentru amplasarea lor, în compensare cu nişte datorii pe care societatea le are la bugetul local. Tot această firmă a executat şi 100 de suporţi de drapele de Centenar, în forma stemei României, steagurile ţării noastre şi ale Uniunii Europene urmând să fie amplasate în tot oraşul”, a mai spus edilul Caransebeşului.

Mădălina DOMAN

Traducere
Ultimele articole