Brazi artificiali de Sărbătorile de iarnă, la Caransebeş


Unul dintre subiectele abordate în conferinţa de presă susţinută săptămâna trecută de primarul Caransebeşului, Felix Borcean, se referă la iluminatul ornamental din municipiu cu ocazia Centenarului Unirii şi a Sărbătorilor de iarnă, ale cărui costuri se ridică la 110.000 de euro, sumă aprobată, recent, de consilierii locali.

Astfel – a spus edilul –, chiar zilele acestea vor veni cei de la ELBA Timişoara, firmă cu care administraţia locală a încheiat un contract, şi vor începe montarea instalaţiilor. Ele vor fi amplasate la cele două intrări în oraş, dinspre Timişoara şi dinspre Bucureşti, precum şi în zona centrală – Parcul Dragalina şi în perimetrul din faţa Primăriei.

În ceea ce priveşte bradul, Felix Borcean a declarat că anul acesta au fost achiziţionaţi şase brazi artificiali, dintre care unul, cu o înălţime de 7 metri, va fi montat în faţa Primăriei, iar ceilalţi, cu dimensiuni cuprinse între 3 şi 5 metri, în cartierele municipiului. „O firmă din Caransebeş a executat o serie de construcţii metalice pentru amplasarea lor, în compensare cu nişte datorii pe care societatea le are la bugetul local. Tot această firmă a executat şi 100 de suporţi de drapele de Centenar, în forma stemei României, steagurile ţării noastre şi ale Uniunii Europene urmând să fie amplasate în tot oraşul”, a mai spus edilul Caransebeşului.

Mădălina DOMAN