Balta Sărată face sport


După ce miercuri, 25 aprilie, a fost inaugurat terenul sintetic multifuncţional din cadrul Corpului B al Liceului Tehnologic „Decebal” din Pipirig, vineri festivitatea s-a repetat, de această dată fiind vorba de arena din Balta Sărată.

La fel ca şi „fratele” său din celălalt cartier al municipiului, pe terenul inaugurat recent se poate juca fotbal, handbal, baschet, volei şi tenis, el având dimensiunile standard pentru astfel de obiective, respectiv 40/20 metri,şi fiind dotat cu instalaţie de nocturnă.

Mă bucur că am putut deschide azi şi porţile acestui teren, după inaugurarea celui de la fosta Şcoală Generală Nr. 2. Sunt prezenţi mulţi copii, sunt foarte fericit că am realizat această investiţie, şi am speranţa, chiar certitudinea că, în timp, aici vor fi multe momente frumoase, copiii vor valorifica la maximum acest teren şi activitatea sportivă din acest cartier va fi una pe măsura aşteptărilor noastre”, a spus primarul Felix Borcean, care a participat la eveniment.

În deschidere, cei prezenţi au putut urmări o spectaculoasă demonstraţie de judo oferită de un grup de sportivi de la Clubul „Energetica”, după care s-au disputat două meciuri de fotbal, primul între două echipe de elevi din clasele V-VIII de la şcolile din Pipirig şi Balta Sărată, cel de al doilea aducând faţă în faţă echipele Primăriei şi cea a cartierului în care s-a construit noul teren.