Au început lucrările de cadastru la Constantin DaicoviciuVeşti bune pentru cei care aşteptau lucrările de cadastru sistematic în localitatea Constantin Daicoviciu, anunţă primarul comunei, Daniel Boambeş.
Astfel, ne-a informat edilul, a fost semnat Contractul „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România pentru UAT Constantin Daicoviciu din judeţul Caraş-Severin”.
„A început derularea lucrărilor de specialitate pe toată raza comunei noastre, atât pe partea de intravilan, cât şi de extravilan. Astfel, va fi cadastrată întreaga suprafaţă de 9.749 ha, respectiv un număr estimat de 7.500 de imobile. Suntem bucuroși că am început, şi prin acest mesaj vă rugăm şi pe dumneavoastră să vă implicaţi cât mai mult. Permiteţi accesul echipelor de măsurători în curţile dumneavoastră, iar când va fi cazul, veniţi cu actele de proprietate pentru identificarea tuturor parcelelor de teren. Îi asigurăm, în continuare, pe cetăţenii comunei, de tot sprijinul nostru, al echipei Primăriei”, a mai spus Daniel Boambeş.
Mădălina DOMAN