Atletii caransebeseni s-au întors cu medalii de la Bucuresti


Duminică, 3 august, la Bucureşti s-au încheiat întrecerile Campionatului Naţional de Atletism al Juniorilor II, competiţie la care tinerii de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş au cucerit două medalii. Prima care a urcat pe podiumul de premiere a fost Loredana Cimpoieru (foto), eleva antrenorilor Iuliana şi Marian Enache obţinând medalia de argint în proba de 5.000 m, cu timpul de 18:14.02. În aceeaşi probă, Karina Tămăşilă s-a clasat pe locul 9, cu timpul de 20:37.09, dar trebuie făcută precizarea că ea este născută în anul 2000, mai mică deci cu trei ani decât câştigătoarea probei, Daniela Bogdan, de la LPS „Petrache Trişcu“ Craiova.

O altă medalie pentru delegaţia Clubului Sportiv Şcolar Caransebeş a fost cucerită de Andrei Darius Mirea, locul al treilea la 2.000 m obstacole. Elevul antrenoarei Luminiţa Hamat a obţinut medalia de bronz, cu timpul de 6:24.63.

Tot în cadrul competiţiei naţionale a Juniorilor II, Loredana Cimpoieru a ocupat locul 5 la 3.000 de metri, iar Andrei Darius Mirea s-a clasat pe locul 11, în proba similară a băieţilor. La 400 m plat, Flavius Peia s-a clasat pe locul 12, şi a ocupat locul 17 la 200 m plat, în timp ce la 800 m, Nicoleta Cimpoieru s-a clasat pe locul 7, într-o probă în care o fostă atletă de la CSS Caransebeş, Delia Maria Irimia, acum la LPS Banatul-CSM Timişoara, a obţinut medalia de bronz. Nicoleta Cimpoieru s-a mai clasat şi pe locul 13, în proba de 400 m plat. (S. Rogoz)