Atleţii caransebeşeni au început anul în forţă


Tania Tilneac

Tania Tilneac

Pentru atleţii Clubului Sportiv Şcolar din municipiul Caransebeş, sezonul indoor a început prin obţinerea unor performanţe notabile. Astfel, sportivii din urbea de pe Timiş şi Sebeş au fost prezenţi sâmbătă 6 februarie, la Bucureşti, la un concurs naţional Grand Prix, întrecere adresată seniorilor, tineretului şi juniorilor I. Cu această ocazie, tânăra speranţă a atletismului cărăşean, Tania Tilneac, s-a clasat pe locul al III-lea la 400 metri, cu timpul de 60 secunde şi 63 sutimi. De asemenea, un alt rezultat notabil a fost obţinut de Mihai Mutaşcu, care a obţinut tot un loc trei, însă în proba de 800 de metri, cu timpul de 2 minute, 6 secunde şi 49 sutimi. S-au mai remarcat Cristian Rohrich, Marius Durle şi Petru Teodorescu, în proba de 400 metri, precum şi ştafeta juniorilor I, care a obţinut locul III în proba de 4×2 tururi, cu timpul de 3 minute, 21secunde şi 39 sutimi.

Totodată, atleţii Clubului Sportiv Şcolar din municipiul Caransebeş au participat duminică, 7 februarie, la concursul naţional Grand Prix rezervat juniorilor II. Aici, Tania Tilneac a obţinut o medalie de aur în proba de 800 metri, cu timpul de 2 minute, 17 secunde şi 88 sutimi, în vreme ce Mihai Mutaşcu s-a clasat pe locul II în proba de 1.500 metri, cu timpul de 4 minute, 24 secunde şi 53 sutimi. Sunt de menţionat şi performanţele lui Cristian Rohrich şi Robert Mihart, care au stabilit recorduri personale în proba de 400 metri.

Mihai Mutascu

Atleţii Clubului Sportiv Şcolar din urbea de pe Timiş şi Sebeş se pregătesc sub coordonarea antrenorilor Iuliana Popescu şi Marius Enache, cu implicarea antrenorului federal Cristian Dragomir.

Liviu DINU