Arin Ispas este noul preşedinte al liberalilor caransebeşeniCa urmare a încheierii, vineri, 9 iulie, a mandatului de preşedinte interimar al Organizaţiei PNL Caransebeş al lui Andrei Ungur, în municipiu au avut loc ieri alegeri pentru funcţia rămasă vacantă. La şedinţă, desfăşurată la Casa de Cultură „George Suru”, a participat şi preşedintele liberalilor cărăşeni, senatorul Marcel Vela.
Noul preşedinte al PNL Caransebeş a fost ales Arin Ispas, vechi membru al partidului şi fost preşedinte al Clubului Rotary din municipiu.
„Am încredere în Arin Ispas, în echipa care va conduce organizaţia din care fac parte ca vicepreşedinţi sau membri şi Andrei Ungur, Marius Isac, Andra Pleşa, Dumitru Rujan, Luminiţa Verdeş sau Alin Purdescu, secretar – Ovidiu Chimigeriu. Sunt sigur că împreună vor face în aşa fel încât Caransebeşul să-şi redobândească strălucirea de altădată”, a spus senatorul Marcel Vela.
„Mă simt onorat că am fost ales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL Caransebeş. Cu ajutorul experienţei dobândite – le-am spus asta şi colegilor, în timpul şedinţei –, voi încerca să nu-i dezamăgesc şi voi face tot posibilul pentru a ne atinge obiectivele pe care ni le-am propus pentru 2024. De-acum, urmează să mă apuc de treabă”, a spus şi proaspătul preşedinte Arin Ispas.
„Dragi prieteni liberali, a fost o onoare și o mare bucurie să fiu preşedintele dumneavoastră într-o perioadă cu multe provocări și competiții electorale dificile. Voi rămâne în echipă în funcția de vicepreședinte al organizației, pentru a lupta împreună ca să oferim în 2024 și următorul primar liberal al municipiului Caransebeș”, a scris şi Andrei Ungur pe pagina sa de socializare.
Bianca METEŞ