ANUNŢ IMPORTANT


Străzile pe care se lucrează în săptămâna 28.06-03.07.2010, în cadrul Programului ISPA, de reabilitare a reţelelor de apă, sunt:

În Anina, Bocşa, Oraviţa şi Oţelu Roşu lucrările s-au finalizat, în prezent executându-se refaceri de străzi şi trotuare, precum şi mici remedieri acolo unde se constată că este necesar.

Caransebeş: Reconectare pe: N. Titulescu, Crişan, Ardealului, Episcop Popeea; Conectarea noii reţele la reţeaua existentă pe Str. Târgului; Refaceri: Muntele Mic, Traian Doda.

Moldova Nouă: Refacerea terenului la starea iniţială: N. Titulescu, iar şi Staţia de Pompare se desfăşoară la lucrări.

Ne cerem scuze, pe această cale, cetăţenilor, pentru neplăcerile create de executarea acestor lucrări, dar îi informăm că execuţia reţelelor este aproape finalizată, în prezent desfăşurându-se lucrări de remediere, corecturi, refacere a carosabilului şi branşare a consumatorilor.

Ne exprimăm, pe această cale, satisfacţia de a vă anunţa că lucrările din cadrul Programului ISPA se apropie de finalizare şi sperăm ca, în final, acestea să se ridice la standardele prevăzute în proiect şi la înălţimea aşteptărilor cetăţenilor.