Alin Artimon: „Ne aflăm în faţa unui joc important pentru viitorul nostru” 1


artimon 3

Antrenorul lui FC Caransebeş, Alin Artimon, a venit la conferinţa săptămânală de presă însoţit de doi dintre atacanţii echipei gugulane, Alex Boştină şi Sabin Lupu. Tehnicianul a vorbit joi, 16 aprilie, despre întâlnirea de sâmbătă, din etapa a III-a a play-out-ului Ligii a II-a, cu FC Bihor.

„Ne aflăm în faţa unui joc important, nu unul decisiv, dar important pentru continuitatea noastră şi pentru viitorul nostru. Venim după un joc mai modest, la Vâlcea, şi după primul insucces din acest sezon, şi sunt convins că jucătorii noştri vor reacţiona corespunzător, iar la ora meciului vor fi la un nivel de motivaţie maxim, care în ultimele jocuri ne-a lipsit. E important să ne regăsim cadenţa, să ne regăsim motivaţia, tonusul şi specificul acestui grup, pentru că toate acestea la un loc au adus rezultatele din start. E un joc în care putem înclina destul de mult balanţa retrogradării în favoarea noastră, în condiţiile unui rezultat pozitiv, şi jocul trebuie să se desfăşoare de aşa manieră încât la finalul celor 90 de minute rezultatul să fie unul care să consfinţească o superioritate pe care ne-o dorim să existe şi în teren”, a spus Artimon.

Tehnicianul lui FC Caransebeş a mai declarat că se confruntă şi cu unele probleme medicale în lot, dar că speră ca până la ora jocului să găsească o soluţie optimă, astfel încât primul „unsprezece” care intră în teren să fie la nivel maxim din punct de vedere fizic şi să aibă o motivaţie corespunzătoare unui joc de asemenea importanţă.

„Sunt convins că lumea va veni alături de noi, având în vedere şi «Ruga de la Oraş» care are loc în acest week-end, şi ştiu că şi suporterii pregătesc ceva special. Sper ca noi să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor şi acţiunilor care se vor desfăşura în aceste zile în preajma noastră. Am încredere mare în acest grup şi sunt convins că la sfârşitul meciului îmi vor da dreptate în ceea ce priveşte randamentul, motivaţia, şi nu în cele din urmă, rezultatul”, a adăugat Alin Artimon.

Întrebat dacă cele trei puncte de sâmbătă i-ar scuti pe gugulani de emoţiile unui baraj, tehnicianul caransebeşean a afirmat că, după calculele sale, ar mai avea nevoie de încă un punct, pentru a putea sta liniştiţi în privinţa rămânerii echipei în eşalonul secund al fotbalului românesc.

„Suntem conştienţi că această parte de play-out nu am parcurs-o cum ne-am fi dorit şi suntem foarte motivaţi pentru ca acest meci să-l tranşăm în favoarea noastră şi să obţinem cele trei puncte, pentru a ne asigura un retur cu Bihorul care la ei va fi foarte greu şi de aceea avem nevoie de toate punctele, sâmbătă acasă, iar în deplasare dacă vom face un egal va fi foarte bine, dacă nu vom reuşi o victorie care să ne asigure liniştea. Sperăm să ne facem meciul uşor încă din prima repriză, pentru că în celelalte meciuri nu am reuşit şi din această cauză nu am fost tocmai stăpâni pe joc, şi mă refer în special la meciul de la Vâlcea, în care, dacă obţineam toate cele trei puncte, altfel am fi stat acum. Aştept ca la ora meciului jucătorii să fie foarte motivaţi şi să stea bine din punct de vedere medical, să fim cu toţii apţi şi să reuşim să ne adjudecăm toate cele trei puncte”, a spus Alex Boştină.

„Aşa cum a spus şi domnul profesor şi colegul meu, ne dorim foarte mult ca sâmbătă să luăm toate cele trei puncte, ne gândim doar la acest lucru. A fost un duş rece la Vâlcea, sperăm să nu se mai repete, sperăm ca dl. Artimon să aleagă «unsprezecele» care să aducă cele trei puncte şi nu ne gândim nicio secundă la o înfrângere. Colegii mei sunt la fel de motivaţi ca şi mine pentru a face un joc bun, la sfârşitul căruia noi să fim cei care ne bucurăm”, a declarat şi Sabin Lupu.

Sorin ROGOZ


Un gând despre “Alin Artimon: „Ne aflăm în faţa unui joc important pentru viitorul nostru”

Comentariile sunt închise.