Alexandra


Sâmbătă, 12 aprilie, în Orăşelul Copiilor din Parcul Teiuş s-a consumat un eveniment pe cât de inedit, pe atât de frumos. În organizarea Clubului Rotary Caransebeş, aici s-au adunat câteva sute de copii şi tineri care au ţinut să îşi amintească de Alexandra Florea, voluntara care, la numai 15 ani, şi-a pierdut viaţa în tragicul accident petrecut în seara de 8 martie, la intrarea în comuna Obreja, în timp ce se deplasa cu prietenii spre Caransebeş.
„Am decis ca, în fiecare an de-acum înainte, să venim aici, în Parcul Teiuş, un loc unde se pot aduna mai mulţi elevi care să socializeze, să se distreze. La Balul Rotary de anul acesta, pentru strângerea de fonduri în vederea achiziţionării unui aparat performant destinat Spitalului Municipal de Urgenţă, Alexandra a cântat… Ne gândeam să o ajutăm să se lanseze… După o săptămână, a avut accidentul acela în care şi-a pierdut viaţa….”, ne-a spus Renée Andronache, preşedintele Clubului Rotary Caransebeş.
Tinerii prezenţi sâmbătă în Parcul Teiuş au lansat în noapte lampioane, organizatorii venind cu această idee după ce colegele Alexandrei au descoperit în jurnalul acesteia că lampioanele reprezentau visul tinerei, aşa că s-au gândit să îi dea viaţă.
Mădălina DOMAN

Foto: Doru BĂLĂŞOIU