Agmonia Zăvoi – în Liga a IV-a


Duminică, 16 iunie, în Liga a V-a, Zona Caransebeş, s-a disputat ultima etapă, meciul dintre Ad Mediam Mehadia şi Agmonia Zăvoi, despărţite de un punct în clasament, fiind decisiv pentru stabilirea echipei care urma să promoveze în eşalonul superior. Dacă oaspeţii aveau şi varianta egalului, formaţia din Mehadia nu avea decât soluţia victoriei. În cele din urmă, s-a impus Zăvoiul, scor 2-1, după un meci tensionat, la care au asistat peste 100 de spectatori.
„Băieţii mei au dat dovadă de disciplină tactică, pentru că, deşi aveam şi varianta egalului, noi am mers la Mehadia la victorie. Fără să minimalizez meritele gazdelor, am ştiut că suntem deasupra lor”, a declarat antrenorul Agmoniei, Otto Reitmayer. Tehnicianul de la Zăvoi ne-a mai spus că, atunci când a venit la echipă, a venit cu intenţia ca, împreună cu preşedintele clubului, Ion Scorobete, primarul comunei, să pună la punct baza sportivă şi să readucă echipa în „elita fotbalului cărăşean”, acolo unde nu a mai fost de 9 ani.
„Felicit, şi pe această cale, întreaga echipă, staff-ul tehnic, pentru modul în care au ştiut să lupte, mai ales în ultimele etape, atunci când am preluat şefia clasamentului. E un succes pe care îl merităm şi o promovare pe care ne-o dorim de multă vreme. Sunt sigur că vom face o figură frumoasă în Liga a IV-a”, ne-a spus preşedintele clubului şi primarul comunei Zăvoi, Ion Scorobete.
Iată şi lotul echipei care a promovat: Alin Vasile, Marian Fodor, Gabriel Jura-Rupa, Dan Mălăescu, Aurel Ciocârlan, Marco Vasile, Vasile Sularu, Florin Adrian, Cosmin Iacomi, Răzvan Lunguţi, Gabriel Brabilă (golgeterul ehipei, cu 47 de goluri), Dănuţ Păuna, Mihăiţă Iacov, Cristian Nafiru, Ilie Bogdan, Valeriu Dumitru, Flavius Toader. Antrenor, Otto Reitmayer.
Sorin ROGOZ