8 Martie


În anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, care face ca ziua de
8 Martie să fie cea mai plină de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească,
le urez tuturor doamnelor şi domnişoarelor ca toate dorinţele frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să le însoţească pretutindeni şi să le inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. La Mulţi Ani!

Marcel VELA, primarul municipiului Caransebeş

Fie ca toate visele să vă devină realitate, iubirea şi preţuirea noastră să vă

însoţească paşii, pentru că Primăvara vine cu adevărat doar odată cu Ziua voastră, dragi Femei! 8 Martie plin de bucurii!

Daniel BOAMBEŞ, primarul comunei Constantin Daicoviciu

 

Ziua de 8 Martie ne oferă prilejul de a vă spune cât de mult însemnaţi pentru noi, să vă mulţumim pentru tot ceea ce am învăţat de la voi, sau pentru că ne sunteţi mereu alături – soţii, surori, iubite sau colege. De Ziua voastră, Dumnezeu să vă binecuvânteze cu toate darurile Sale!

Ioan VETREŞ, primarul comunei Armeniş

 

Fie ca această zi minunată de 8 Martie să le aducă tuturor sărbătoritelor liniştea şi fericirea de care au nevoie şi pe care le merită din plin, iar iubirea, respectul şi preţuirea noastră să le îmbrăţişeze sufletele!

Romulus DAMIAN, primarul comunei Teregova

 

Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor, pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi, pentru că sunteţi cele care, numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea, şi pentru tot ceea ce reprezentaţi, pentru toate acestea şi încă altele, timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, la 8 Martie, să vă aducă un omagiu… La Mulţi Ani!

Gheorghe ROMA, primarul comunei Slatina Timiş

 

 

Viaţa, arta, dragostea şi frumuseţea sunt de genul feminin. Blândeţea şi hotărârea, la fel. De 8 Martie, vouă, celor care nu întotdeauna ştim să le arătăm afecţiunea şi respectul nostru, vă doresc ca toate zilele să vă fie un şir neîntrerupt de bucurii, pe un drum presărat cu frumuseţile pe care le aduceţi, tăcute, în vieţile noastre.

Romulus BARBESCU, primarul comunei Băuţar

 

 

Aş vrea ca această zi, împreună cu primii ghiocei şi primele rândunele, să fie o dovadă a dragostei pe care o purtăm sufletelor voastre şi vouă, celor care ne înseninaţi vieţile. Ziua de 8 Martie să vă aducă, doamnelor şi domnişoarelor, noi speranţe şi pace în inimi, gingăşie şi iubire, sănătate şi multe, multe realizări! La Mulţi Ani!

Gheorghe COILĂ, primarul comunei Buchin

 

Fie ca 8 Martie, Ziua Femeii, să vă inunde sufletele cu bucurii, pace, împliniri şi toată dragostea celor din jur să vă însoţească astăzi, mai mult ca oricând, paşii. Tuturor doamnelor şi domnişoarelor le doresc, în numai trei cuvinte, tot ce poate fi mai frumos pe Pământ: La Mulţi Ani!

Petru HARAMBAŞA, primarul comunei Turnu Ruieni

 

Chiar dacă le meritaţi cu prisosinţă pe toate, doar o zi dintr-un an e a voastră şi numai a voastră. De 8 Martie, vă doresc să fiţi fericite, aşa cum şi voi ne faceţi fericiţi fără să o ştim, clipă de clipă şi ceas de ceas. La Mulţi Ani tuturor doamnelor şi domnişoarelor din vieţile noastre!

 

Petru POP, primarul comunei Obreja

 

 

Lor, celor care ne-au dat viaţă, lor, celor care ne-o înfrumuseţează cu atâta discreţie şi nobleţe, lor, celor de lângă noi, celor fără de care nu am fi ceea ce suntem, lor, TUTUROR FEMEILOR, le doresc, cu prilejul Zilei de 8 Martie, toată fericirea din lume, binele tot şi dragostea să le înconjoare mereu! La Mulţi Ani!

 

Ion SCOROBETE, viceprimarul comunei Zăvoi

 

 

Tuturor mamelor, soţiilor, surorilor sau prietenelor, tinere sau cu ghiocei la tâmple, le urez ca de Ziua lor să primească în dar o mare de fericire de la toţi cei pe care îi iubesc! La Mulţi Ani!

Ioan ŞUTAC, primarul comunei Copăcele