„Scorilo-Autocatania” şi-a reunit lotul


Clubul Sportiv „Scorilo-Autocatania” Caransebeş a reluat, luni, 10 ianuarie, pregătirile în vederea abordării returului de campionat din cadrul Ligii a III-a la fotbal, Seria a V-a. Pentru o nou-promovată în acest eşalon valoric, la jumătatea campionatului, echipa caransebeşeană este situată pe un oarecum surprinzător loc trei, cu un total de 22 de puncte, în urma favoritelor CS Luceafărul Oradea şi Fotbal Club Hunedoara.

În ceea ce a mai rămas din pauza competiţională, lotul caransebeşean se va întări cu doi sau trei jucători cu experienţă, care efectuează deja probe de joc. De asemenea, se va pune accent pe promovarea juniorilor din pepiniera proprie. Astfel, şi fotbaliştii echipei CS „Scorilo-Autocatania” II se antrenează în aceste zile tot sub îndrumarea lui Ion Ibric.

Perioada de pregătire se derulează pe parcursul a opt săptămâni şi a fost împărţită de tehnicianul caransebeşean în patru etape, în funcţie de nivelul intensităţii antrenamentelor susţinute.

În continuare, pentru Clubul Sportiv „Scorilo-Autocatania” Caransebeş urmează un cantonament comun alături de echipa a doua, ce va fi efectuat în staţiunea Poiana Mărului, dar şi mai multe jocuri amicale de pregătire şi selecţie. Startul returului Ligii a III-a la fotbal, Seria a V-a, este programat pentru data de 4 martie. (L. Dinu)