Şi echipa a doua şi-a reluat pregătirile


Şi Clubul Sportiv „Scorilo-Autocatania” II Caransebeş a reluat pregătirile în vederea returului de campionat din cadrul Ligii a IV-a. La sfârşitul turului, echipa caransebeşeană era situată pe locul al VIII-lea în clasament, cu un total de 21 de puncte. Pentru începutul perioadei de pregătire, aşa cum am spus, elevii lui Dan Doran se antrenează sub îndrumarea lui Ion Ibric, alături de componenţii echipei „Scorilo-Autocatania” ce evolueză în eşalonul superior.

„În ultima perioadă, la Stadionul „Caromet” au fost executate, prin implicarea Municipalităţii, o serie de lucrări de reabilitare a instalaţiilor sanitare, astfel încât au fost create condiţii optime pentru pregătirea jucătorilor noştri”, a afirmat preşedintele Clubului Sportiv „Scorilo-Autocatania” II, Petru Rogovan.

Obiectivul echipei pentru returul campionatului este creşterea şi promovarea de jucători tineri pentru gruparea ce evoluează în Liga a III-a.

„Poziţia din clasament pe care este situată în acest moment formaţia, categoric, nu ne mulţumeşte”, a mai precizat Petru Rogovan.

În continuare, pentru caransebeşeni, urmează un cantonament comun alături de echipa din eşalonul superior, dar şi mai multe jocuri amicale de pregătire. Startul returului Ligii a IV-a la fotbal este prevăzut pentru data de 5 martie. (L. Dinu)