„Cupa Cerbul”, pe Muntele Mic


Iubitorii sportulurilor de iarnă au luat startul, la sfârşitul săptămânii trecute, la ediţia cu numărul VII a „Cupei Cerbul” la schi şi snowboard, manifestare ce s-a desfăşurat în staţiunea Muntele Mic. Au participat aproximativ 80 de concurenţi de toate vârstele, din mai multe localităţi din zona de vest a ţării, între care Timişoara, Lugoj, Comloşu Mic, Hunedoara, Reşiţa, Caransebeş şi Borlova.

Competiţia de slalom special a fost câştigată, la feminin, de Carmen Minea, iar la masculin de Dan Brăteanu, ambii din municipiul Caransebeş. Organizatorii i-au premiat şi pe cei mai tineri concurenţi, respectiv pe Alexandra Baius şi Ioana Ioaniţescu, ambele din Caransebeş, şi Rareş Tănase din Timişoara, toţi cu vârsta de 8 ani. Cel mai în vârstă concurent a fost Cornel Viziru, tot din Caransebeş.

În competiţia de snowboard s-au impus Roxana Nusfelean, din Timişoara şi Uţiu Melescu, din localitatea Borlova.

Evenimentul a fost organizat cu implicarea asociaţiilor „WMT” Timişoara şi „Salvamont” Caransebeş, Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Direcţiei Judeţene de Sport Caraş-Severin, Academiei Olimpice Române, Filiala Caraş-Severin, precum şi a Primăriei din urbea de pe Timiş şi Sebeş.

Liviu DINU